رئیس اداره راهداری چالوس خبر داد:

نمک پاشی مستمر در جاده چالوس

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل چالوس گفت: نمک پاشی مستمر در جاده چالوس در حال انجام بوده و تردد روان خودروها در این مسیر ادامه دارد.

صفایی چالوس

به گزارش خبرگزاری موج ، مهدی صفایی اظهار داشت: هم اکنون شاهد بارش خفیف برف در مسیر جاده چالوس هستیم اما نمک پاشی به صورت مستمر در این محور انجام می شود.

وی ادامه داد: سه اکیپ در جاده کندوان مستقر هستند که یک اکیپ در تونل کندوان بهمراه ۱ گریدر ۲ لودر سه نمک پاش و ۶ راهدار و یک اکیپ هم در راهدار خانه ولی آباد با  ۲ نمک پاش، ۱ لودر ،۱ گریدر، ۱ خودرو سبک و ۴ راهدار و یک اکیپ هم در راهدار خانه پل ذغال با ۱ گردیر، ۱ لودر، ۲ برف روب و دو خودرو سبک و ۵ راهدار استقرار دارند.

صفایی بیان داشت: در خواست ما از شهروندان این است در صورت امکان از سفر در این جاده خودداری کنند و در صورت تردد در جاده چالوس تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چالوس تاکید کرد: تمام برف از سطح جاده چالوس پاکسازی شد و خودروها و نیروهای راهداری به صورت مستمر در حال نمک پاشی و برف روبی در مسیر جاده چالوس می باشند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه