فرماندار نوشهر خبر داد:

افزایش ۸۰ درصدی اعتبارات پروژه های هفته دولت در نوشهر

فرماندار نوشهر گفت: اعتبارات پروژه های هفته دولت امسال شهرستان نوشهر نسبت به سال قبل رشد ۸۰درصدی داشته است.

صفرنژاد

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، عبدالصمد صفرنژاد در جلسه شورای اداری شهرستان نوشهر ضمن گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت:در هفته دولت امسال ۴۴ پروژه با اعتیار ۲۰۹ میلیارد و ۹۴۶ میلیون تومان در شهرستان نوشهر افتتاح و کلنگ زنی شده است.

وی ادامه داد: از اتعداد ۴۴ پروژه ۳۵ پروژه به بهره برداری رسیده و۹ پروژه نیز کلنگ زنی شده است و از نظر تعداد پروژه نسبت به سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

صفر نژاد تصریح کرد:حضور وزرا و مسئولین ملی در شهرستان نوشهر امتیازاتی برای توسعه این شهرستان داشته و بسیاری از مشکلات و مسایل پیش رو با دستور این مسئولان رفع شد.

فرماندار نوشهر بیان داشت:در توزیع اعتبارات سال ۹۸ نوشهر ۹ درصد اقزایش داشتیم و بودجه امسال این شهرستان که حدود ۲۰ میلیارد تومان می باشد بین ۲۱۰ پروژه کوچک و بزرگ تقسیم شده است.

وی بیان داشت:در بخش اشتغال روستایی ۳۵ طرح با اعتبار ۴۲۱ میلیون تومان تسهیلات بانکی از سوی ادارات بهزیستی ، کمیته امداد و بنیاد شهید به بانک ها معرفی شده اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه