سرخط خبرها
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
  • تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
  • برج خلیفه هنوز از زلزله جنگ می‌لرزد
  • تدفین خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا (ع) پیش‌بینی شده است
  • در نجف و کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز خوانده می‌شود
  • آخرین نماینده آسیا به مصر باخت
  • قالیباف: ایران خودش درباره دارایی‌هایش تصمیم می‌گیرد
  • ۱۵ هزار نفر از خبرنگاران، عکاسان، تصویربردان و مستند سازان داخلی و خارجی، این مراسم را پوشش می دهند
  • سی ان ان: پیش بینی می شود میلیون ها نفر در مراسم تشیع رهبر ایران شرکت کنند
  • شهرداری تهران: ۳هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس آماده خدمات رسانی

جانشین نیروی دریایی ارتش:

داشتن نیروی انسانی توانمند برای دفاع و تهاجم مهم است

جانشین نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت : داشتن نیروی انسانی توانمند برای دفاع و تهاجم امری مهم است و نیروی انسانی بادانش، ماهر و توانمند نیازداریم .

تورج حسنی مقدم جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، امیر دریادار تورج حسنی مقدم در اختتامیه دوره بصیرت عاشورایی کارکنان نیروی دریایی در نوشهر  اظهار داشت: کارکنان نیروی دریایی همانگونه که به انجام ماموریت ها می پردازند باید به کانون خانواده نیز توجه داشته باشند زیرا نقش خانواده ها به عنوان منشاء و محور برای قدرت سازی و امنیت سازی در نیروی دریایی مهم است.

وی ادامه داد : فرمانده معظم کل قوا همواره شکیبا، بردبار و باحوصله هستند و کارکنان نیروی دریایی نیز باید چنین ویژگی هایی داشته باشند و خانواده های معظم شهدا به عنوان یک الگو در جامعه  به شمار می روند و باید راه شهیدان در جامعه استمرار یابد.

جانشین نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی تصریح کرد : نیروی دریایی به صورت خوداتکا و توکل با خداوند بزرگ ماموریت ها را دو هزار کیلومتر آن سوی آب های سرزمینی انجام می دهد و باید بدانیم ایمان متقی و ریشه ای اصل مهمی است و امنیت سازی و قدرت سازی کار مهم نیروی دریایی ارتش است که از منافع جمهوری اسلامی دفاع می کند.

وی امیدآفرینی و مقاومت برابر جنگ نرم دشمن را از مسائل مهم و مورد توجه برای خانواده ها دانست و گفت: در برابر دشمنی قرار گرفتیم که تمام قد برابر ما ایستاده است و باید از خانواده معظم شهدا و فرماندهی معظم کل قوا درس بگیریم.

حسنی مقدم تاکید کرد: نیروی دریایی زمانی می تواند فداکارانه و هوشمندانه از مرزهای جمهوری اسلامی ایران و آبهای انحصاری و اقتصادی دفاع کند که بتواند آینده را بشناسند و درک کند و خانواده ها در این زمینه باید همسران و پدران در نیروی دریایی کمک کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه