سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مافیای تغییر کاربری در کشور به صورت سازمان‌ یافته وجود دارد

علی محمد شاعری اظهار داشت: مافیای تغییر کاربری در کشور به صورت سازمان‌یافته وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری موج، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی درباره موضوع تغییر کاربری اراضی، گفت: این موضوع یک چالش جدی است، مجلس باید قوانین سخت‌گیرانه‌تری را وضع کند، مجلس و دولت باید کشاورزی را اقتصادی کنند تا کشاورزان به سمت تغییر کاربری نروند.

وی بیان کرد: مافیای تغییر کاربری در کشور به صورت سازمان‌یافته وجود دارد، چگونه است که یک ویلا در بهترین نقطه شمال در دل جنگل یا غیرمسکونی ساخته می‎شود و پس از چند سال دستور تخریب داده می‌شود.

شاعری ادامه داد: این‎ها در حالی است که سیستم‌های نظارتی خیلی دقیق هستند و مو را از ماست می‌کشند، اما چه‎طور می‌توانند ساخت و سازها را ندیده و پس از اینکه با اعتراضات مقامات درجه یک کشور مواجه می‌شوند، اقدامی را برای بازگرداندن کاربری انجام می‌دهند.

وی گفت: مدیران باید مراقب بدنه مجموعه زیر پوشش خود باشند تا مافیایی که در بیرون است، با زد و بند کاربری‌های اراضی کشاورزی را تغییر ندهند، زیرا اراضی کشاورزی سرمایه‎های کشور هستند.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه اظهار کرد: راه عبور از بسیاری از مشکلات کشور، توسعه بخش کشاورزی بوده و با اقتصادی کردن کشاورزی و توسعه صادرات‌محور می‌توانیم سهم کشاورزی را در تولید ناخالص ملی و ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کار به‌مراتب بیشتر از میزان فعلی افزایش دهیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۱۶۴ میلیون هکتار عرصه منابع طبیعی در کشور داریم که ۹۰ درصد آن مربوط به بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست است، گفت: در جنگل‌های زاگرس و شمال باید تنفس جنگل‎ها را داشته باشیم، در ۵۰ سال گذشته به‌طور میانگین سالانه ۱۰۰ هزار هکتار از منابع طبیعی کشور از بین رفته و سالانه ۵۰ هکتار بیابان‎زایی داریم.

 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه