مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران :

زنان بیش از هر زمانی به شادی و نشاط نیاز دارند

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران گفت: امروز بنا به دلایل متعدد، زنان جامعه بیش از هر زمانی به شادی و نشاط نیاز دارند و ما باید در این مسیر با حمایت و برنامه ریزی از آنان پشتیبانی کنیم. ‎

طوسی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ،سمیه قاسمی طوسی در مراسم جشن تابستانه بانوان در شهرستان نور اظهار داشت : دولت و مدیران دولتی از جمله استاندار مازندران از هر قدمی که در این مسیر توسط گروه های مرجع و فعالان اجتماعی برداشته شود از قبیل جشنواره های مختلف و اجرای بازی های بومی محلی حمایت می کنند.

وی ادامه داد: نیاز جامعه به شادی و نشاط نیازی بدیهی و طبیعی است و اگر از روش های سالم و مشروع، تامین نشود حتما از روشهای ناسالم تامین می شود و اینکه برخی آسیب ها از قبیل اعتیاد در جامعه وجود دارد همه از نشانه های تلاش برای ایجاد نشاط از روش های نادرست است.

قاسمی طوسی همچنین به توان و طرفیت بالای زنان برای برگزاری چنین جشنواره هایی اشاره کرد و گفت : اگر به زنان و دختران میدان فعالیت بدهیم خواهیم دید در این بخش نیز خوش می درخشند و شادی و نشاط را در خانواده، نهادینه می کنند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه