سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

امام جمعه چالوس:

۹۰۰ تریبون نماز جمعه در کشور وجود دارد

امام جمعه چالوس گفت: ۹۰۰ تریبون نماز جمعه در کشور وجود دارد و حلقه واصل بین امت و ولایت هستند.

جباری

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، حجت الاسلام سید احمد جباری در جلسه شورای اداری شهرستان چالوس که با محوریت سالروز اقامه اولین نماز جمعه در کشور برگزار شد با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز جمعه اظهارداشت: اسلام در رابطه با همه امور خود تدابیر و برنامه های مناسب و لازم را در شرایط خاص بیان فرموده که از جمله آن میتوان به نهاد نماز جمعه اشاره کرد.

وی ادامه داد: آنقدر نماز جمعه اهمیت دارد که در روایات و احادیث آمده که مکروه است کسی بدون ضرورت روز جمعه مسافرت کند.

جباری با بیان اینکه ۹۰۰ تریبون نماز جمعه در اختیار نظام اسلامی است اظهارداشت: هرلحظه معاندین علیه کشور اسلامی ما برنامه ها و طرح های مختلفی دارند که بسیاری از این نقشه‌ها و اهداف در نماز دشمن شکن جمعه باطل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نماز جمعه هم توقعات مردم را می گوید و هم اندیشه ولایت را بازگو می کند  گفت: خدمات ائمه جمعه از صدر تا کنون برکسی پوشیده نیست و ائمه جمعه دوشادوش مسئولان در همه مسائل حضور داشته و پشتیبان مردم هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه