سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مجلس برای اشتغال روستاییان ۱۰ هزار میلیارد تومان مصوب کرد

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس برای اشتغال روستاییان ۱۰ هزار میلیارد تومان مصوب کرد.

نیازآذری

به گزارش خبرگزاری موج، حسین نیازآذری اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی با هدف تحکیم جایگاه روستاها از محل منابع صندوق توسعه ملی مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار  معادل ۱۰هزار میلیارد تومان برای اشتغال جوانان روستایی مصوب کرد.

وی بیان کرد: از دولت انتظار داریم این اعتبار را به نحو مطلوب مدیریت کند و با اقدامات کارشناسی مانع از انحراف اهداف تصویب این اعتبار کلان شود. 

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری ۱۵مهر به‌عنوان روز ملی روستا، تصریح کرد: هدف مجلس از این مصوبه راهبردی حمایت همه‌جانبه از جوانان روستایی بوده و اشتغال پایدار مهم‌ترین عامل قوام روستاها است.

وی به موازنه منفی جمعیت روستانشین به نسبت جمعیت شهری اشاره کرد و افزود: مهم‌ترین دلیل آن را عدم اشتغال جوانان روستاییاست.

نیازآذری اظهار کرد: مشکل روستاییان فقط با وام اشتغال حل نمی‌شود بلکه دولت باید برای همه متغیرهای حفظ روستاها برنامه و اقدام داشته باشد. 

رئیس مجمع نمایندگان مازندران با اعلام اینکه روز ملی روستا فرصتی مغتنم برای تبیین هرچه بیشتر کارکرد روستا و نقش روستاییان در کشور است، خاطرنشان کرد: اگرچه به برکت انقلاب اسلامی خدمات عمرانی خوبی به روستاها شده است اما باید توجه شود بسیاری از تأسیسات عمرانی و زیربنایی روستاها مستهلک شده و نیاز به خدمات مجدد عمرانی است.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، حمایت از کشاورزان و فراهم کردن امکانات آموزشی و بهداشتی  و خدمات فنآوری ارتباطات را درکنار اجرای کامل طرح‌های هادی روستایی و  ارتقای امنیت شبکه‌های حمل و نقل را از عوامل مهم پایداری روستاها اعلام کرد و از شورهای اسلامی روستاها خواست در کنار پیگیری مسائل عمرانی به امورات فرهنگی و اجتماعی هم اهتمام شایسته‌ای داشته باشند. 

وی در پایان با گرامیداشت روز روستا و تبریک به همه روستاییان سخت‌کوش از تلاش و کوشش بی‌دریغ آنان برای مشارکت در تولید ملی قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه