سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

ساماندهی و لایروبی آب بندان ها مشکل آب کشاورزی مازندران را حل می کند

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی بیان داشت:ساماندهی و لایروبی آب بندان ها مشکل آب کشاورزی مازندران را حل می کند.

رضیان

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالله رضیان در نشست ساماندهی آب‌بندان‌ها و منابع تأمین‌کننده آب این شهرستان، با تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، اظهار کرد: در حوزه آب با چالش‌ها و نارسایی‌های جدی مواجه هستیم همچنین منابع تخصیصی حوزه آب به میزان کافی نیست تا مشکلات موجود را حل کرد.

وی افزود: نگاه ما رفع سریع مشکلات جدی در این حوزه است.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه وظیفه نمایندگان جا انداختن اهمیت آی‌بندان‌ها در سطح ملی است، تصریح کرد: ۳۵۰ میلیون مترمکعب حجم سدهای استان است و به همین میزان حجم آب‌بندان‌های مازندران است.

این مسوول ادامه داد: باید این موضوع برای مسؤولان ملی روشن شود تا توجه بیشتری به آب‌بندان‌ها، لایروبی آب‌بندان‌ها و افزایش ظرفیت برای رفع مشکل کشاورزی شود.

رضیان با اشاره به اینکه برای احداث سد زمان و هزینه بالایی نیاز است، اظهار کرد: با هزینه پایین‌تری می‌توان آب‌بندان‌ها را ساماندهی و لایروبی کرد و ارتفاع تاج را برای افزایش حجم آبدهی، افزایش داد.

وی افزود: ما برای تأمین اعتبارات این حوزه کمک می‌کنیم.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه یک‌سوم آب بخش کشاورزی شهرستان سیمرغ توسط آب‌بندان‌ها تأمین می‌شود، تأکید کرد: باید به این بخش توجه جدی شود چراکه با توجه به شرایط سال‌های اخیر و کمرنگ شدن بحث مرکبات، نگاه‌ها به سمت کشت شالی رفته که کشت شالی نیازمند آب بیشتری هم است.

این مسوول ادامه داد: آب‌های سطحی مازندران بسیار زیاد است و براساس گفته کارشناسان تنها ۹ درصد آب‌های سطحی را مهار می‌کنیم درحالی‌که می‌توانیم تا ۴۰ درصد را مهار کرده و از آن استفاده کنیم.

رضیان در پایان با اشاره به اینکه با ایجاد سد لاستیکی می‌تواند تا حدودی مشکلات بخش کشاورزی را برطرف کرد، گفت: باید شرایطی ایجاد کنیم که مردم با مشکلی مواجه نباشند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه