سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

امکان تأمین آب برای کشت دوم از سدها وجود ندارد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: میزان بارندگی در تیر ماه امسال ۱۲ میلی‌متر بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد کاهش یافت.

یخکشی

به گزارش خبرگزاری موج، محمدابراهیم یخکشی اظهار کرد: میزان بارندگی از ابتدا تا ۱۹ تیر ماه امسال ۱۲ میلی‌متر بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد کاهش داشتیم.

وی ادامه داد: بیشترین کاهش بارش مربوط به بخش مرکزی و شرقی مازندران بوده که در شرق مازندران حدود یک میلی‌متر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران بیان کرد: از ابتدای مهر ماه سال ۹۵ تا ۱۹ تیر ماه امسال ( سال آبی) ۴۴۳ میلی‌متر بارندگی داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳درصد کاهش یافت که بیشترین کاهش نیز مربوط به شرق مازندران بود.

این مسؤول با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۵۴ میلیون متر مکعب آب پشت سدهای مازندران ذخیره است، اضافه کرد: بیشترین آب مربوط به سد البرز حدود ۹۶ میلیون متر مکعب و سد شهید رجایی با ۴۳ میلیون متر مکعب است که امکان برداشت ۵۰ درصد آب آن وجود دارد.

یخکشی یادآور شد: ذخیره آب سدهای مازندران سال گذشته ۲۲۰ میلیون متر مکعب بوده که امسال به ۱۵۴میلیون متر مکعب رسیده و نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش داشتیم.

وی درباره وضعیت آب‌بندان‌های مازندران، گفت: امسال ۳۵۵ میلیون متر مکعب آب در آب‌‌بندان‌های استان ذخیره شده که ۷۰ درصد آب آن مصرف شده و در حال حاضر به حدود ۱۱۵ میلیون متر مکعب رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تأکید بر همکاران بیشتر کشاورزان، خاطرنشان کرد: کشاورزانی که قرار است اقدام به کشت دوم برنج کنند باید از محل رودخانه‌ها باشد؛ چرا که از محل سدها امکان تأمین آب برای کشت دوم برنج وجود ندارد.

یخکشی تصریح کرد: برخی از کشاورزان برای تأمین آب مورد نیاز کشت دوم از چاه‌ها استفاده می‌کنند که باید دریافت مجوز باشد.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین موضوع بحث مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف آب است که کشاورزان باید به این موضوع توجه کنند تا بتوانیم سال زراعی را بدون کمترین خسارت پشت سر بگذاریم.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه