۳۱ طرح حفر و تجهیزچاه عمیق در اراضی کشاورزی بابل اجرا شد

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: در دولت تدبیر و امید ۳۱ طرح در راستای حفرو تجهیز چاه های عمیق در اراضی کشاورزی بابل اجرا شد.

چاه اب

به گزارش خبرگزاری موج، سید احمد طاهری افزود: این طرح ها با اعتبار ۱۱۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

وی اظهار داشت: همچنین با اعتبار بیش از ۲۰ میلیاردریال ۶ طرح دیگر در زمینه تجهیز و حفر چاهای عمیق در شهرستان بابل در حال اجرا است.

وی گفت: در زمان دولت یازدهم تعداد ۴۷۳ قطعه باغ به صورت آبیاری قطره ای با اعتبار ۱۴۱ میلیارد ریال اجرا شده و تعداد ۷۸ قطعه باغ دیگر نیز به مساحت ۱۲۰ هکتار با اعتبار ۸۴ میلیارد ریال در حال انجام می باشد.

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: دولت تدبیر و امید در استفاده بهینه از آب تسهیلات بسیار ارزشمند در بخش مکانیزاسیون و حفر و تجهیز چاه ها و آبیاری قطره ای اختصاص داده است و با افتتاح و بهره برداری کامل از این طرح ها در استفاده بهینه از آب کمک بزرگی خواهد شد.

وی اظهار داشت: دولت تدبیر و امید برای آموزش کشاورزان اهتمام جدی دارد و تاکنون ۲۳ هزارو ۸۵۵ نفر در ۹۵۴ کلاس آموزشی در قالب کلاس های ترویجی کارگاهها و گسترش فعالیت نوغانداری برگزار کرده که این آموزش ها در بهبود تولیدات و از طرفی دیگر در ارتقاء بهینه از مصرف آب و کاهش سموم کشاورزی موثر بوده است.

طاهری گفت:در این دولت همچنین ۳۳۶ دستگاه انواع ادوات کشاورزی از قبیل کمباین برنج، تراکتور، نشاء کاری و ادوات دیگر با تسهیلات ۳۴۳ میلیارد ریال به کشاورزان بابلی تامین شده است.

شهرستان بابل دارای ۴۵ هزار و ۴۴۴ هکتار زمین شالیزار و ۲۲ هزار و ۳۶۰ هکتار باغ مرکبات می باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه