سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دیده شدن اثرات منفی رکود مسکن بر زندگی کارگران ساختمانی

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی مازندران با بیان اینکه یکی از عوامل رکود بر حوزه مسکن به به‌حق مسکن مهر برمی‌گردد که اثرات منفی خود را نشان داده است، گفت: دولت یازدهم قول داد که ساختمان را از حالت رکود خارج می‌کند و به وضعیت معیشت کارگران بهبود می‌بخشد که امیدواریم این مهم محقق شود.

کارگران

به گزارش خبرگزاری موج،سید هادی ساداتی با اشاره به معضل بیکاری در کشور ظهار کرد: در حال حاضر شاهد بیکاری کارگران ساختمانی در مازندران هستیم که دلیل آن به رکود در بخش مسکن برمی‌گردد و که چند سالی است به اوج خود رسید.

وی با بیان اینکه یکی از عوامل رکود بر حوزه مسکن به به‌حق مسکن مهر برمی‌گردد که اثرات منفی خود را نشان داده است، افزود: دولت یازدهم قول داد که ساختمان را از حالت رکود خارج می‌کند و به وضعیت معیشت کارگران بهبود می‌بخشد که امیدواریم این مهم محقق شود.

ساداتی با اشاره به اینکه در حال حاضر مهم‌ترین مشکل کارگران ساختمانی بحث بیکاری است که تقریباً در بیشتر زمان بیکار هستند و نمی‌توانند از پس معاش خود برآیند، تصریح کرد: مشکل دیگر بحث بیمه کارگران ساختمانی است که با قول مساعد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار شد کارگران ساختمانی متقاضی بیمه در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت‌نام کردند تا مشکلات آنان حل و فصل شود.

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی مازندران با اشاره به اینکه مهلت ثبت‌نام در سامانه تا ۳۰ اسفند ماه سال ۹۵ بود، گفت: این زمان تا ۱۵ اردیبهشت ماه امسال تمدید شد که متقاضیان هرچه سریع‌تر باید در این سامانه ثبت‌نام کنند و پس از انجام ثبت‌نام و تأیید افراد واجد شرایط نسبت به معرفی کارگران به سازمان تأمین اجتماعی اقدام می‌شود.

ساداتی با اعلام اینکه مسائل حقوقی از بحث بیکاری جدا است، اظهار کرد: در حال حاضر توقف شغل را داریم که اگر کارگران کار نکنند از تأمین رزق و معاش خود بازمی‌مانند.

وی یادآور شد: در سال ۹۴ یک کارگر ساختمانی اگر در طول ماه حدود پنج روز بیکار بود امسال به‌دلیل رکود شدید کارگری را داریم که در فروردین حتی یک روز هم کار نکرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه