مسوولان خروج مواد مذاب از قله دماوند را ساده نبینند

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی گفت: مسوولان موضوع خروج مواد مذاب از قله دماوند را ساده نبینند که خدای ناکرده به سرنوشت پیشروی دریاچه ارومیه و ریزگردها نکشد.

یوسف نژاد

به گزارش خبرگزاری موج، علی‌اصغر یوسف‌نژاد اظهار کرد: خروج مواد مذاب از قله دماوند در گذشته به‌طور موقتی و به‌صورت خروج گاز و مواد مذاب در فاصله‌های زمانی مختلف اتفاق می‌افتاد.

وی بیان کرد: اخیراًَ این موضوع اهمیت پیدا کرده و ادامه‌دار شده و روی چشمه‌های آب معدنی و حتی ریزش کوه‌ها تأثیر گذاشته است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خروج مواد مذاب از قله دماوند موضوع مهمی است که همه مسوولان استانی و کشوری باید به آن توجه کنند.

این مسوول تصریح کرد: هدف از اعلام موضوع بیان دغدغه از سوی مردم، افراد مطلع و دوست‌داران گروه‌های زیست‌محیطی مرتبط بوده تا دغدغه‌های مسوولان به این سمت جهت پیدا کند و این موضوع را ساده نبینند که خدای ناکرده به سرنوشت پیشروی دریاچه ارومیه و ریزگردها نکشد.

یوسف‌نژاد در پایان گفت: در حال حاضر موضع ما بحث پیشگیری است تا بررسی‌های لازم صورت گیرد و ذهن مسوولان به این مهم جهت پیدا کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه