سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

الحاق ۵۱ روستا در دولت یازدهم به شهرهای مازندران

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران گفت: از زمان آغاز به کار دولت یازدهم ۵۱ روستا در مازندران به شهرها الحاق شده‌اند

یونسی

به گزارش خبرگزاری موج،علیرضا یونسی با اشاره به اینکه نام‌نویسی کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر و روستا از ۳۰ اسفند ۹۵ آغاز و در ساعت ۲۴ ششم فروردین ۹۶ به پایان رسید، اظهار کرد: براساس آخرین آمار در سامانه داوطلبان مازندران مجموعاً ۱۸ هزار و ۲۸۶  نفر ثبت‌نام کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۲ به میزان ۱.۲ درصد افزایش داشته است.

رئیس ستاد انتخابات استان مازندران تصریح کرد: از میان این داوطلبان ۲ هزار و ۲۳۱ نفر کاندیدای حضور در انتخابات شوراهای شهر هستند که در نهایت ۳۱۶ نفر بر کرسی شورا تکیه خواهند زد.

وی افزود: رقابت در انتخابات شوراهای شهر از میان بیش از ۷ درصد و در شوراهای روستا با درصدی بسیار پایین‌تر بین ۲.۳ درصد برای کسب کرسی به جریان خواهد افتاد.

یونسی با بیان اینکه در مجموع یک‌هزار و ۴۱ نفر از ثبت‌نام کنندگان را بانوان تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: ۵.۷ درصد از داوطلبان را زن و ۹۴.۳ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

وی بیان کرد: از میان داوطلبان کسب کرسی شوراهای شهر ۲۳.۹ درصد خانم هستند که یقیناً به همین میزان باید در مجموع کرسی‌ها را تصاحب کنند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: در این دوره نسبت به دوره چهارم به میزان ۲۱.۲ درصد شاهد افزایش ثبت‌نام بانوان در استان برای شرکت در انتخابات شوراها بودیم که این امر بیانگر آن است که زنان مازندرانی نسبت به سرنوشت اداره امور در شهر و روستا حساسیت بیشتری پیدا کرده‌ و بیشتر از گذشته برای حضور در مدیریت شهری رغبت پیدا کرده‌اند.

وی ابراز کرد: این امر برای ما بسیار خوشحال کننده و غرورآفرین است که زنان سرزمین ما از این حق قانونی خود بهره بیشتری نسبت به قبل می‌گیرند.

یونسی با بیان اینکه از زمان آغاز به کار دولت یازدهم ۵۱ روستا در مازندران به شهرها الحاق شده‌اند، عنوان کرد: این روستاها در این دوره فاقد شورا خواهند بود ولی تعداد کرسی‌های نمایندگی در شهرهای آمل، بابل، ساری و قائم‌شهر در این دوره از ۱۱ تا ۱۳ کرسی به ۹ کرسی کاهش یافت.

وی افزود: تعداد اعضای شورا در شهرهای بهشهر، نکا، بابلسر، چالوس و تنکابن ۷ نفر و در مابقی شهرها ۵ نفر خواهد بود.

این مسؤول با اشاره به سطح تحصیلی ثبت‌نام کنندگان اظهار کرد: در این دوره نسبت به دوره قبل ۴.۵ درصد از تعداد داوطلبان که سطح سواد خواندن و نوشتن داشتند کاسته شد و در مقابل بیش از ۳۰ درصد به داوطلبان با مدرک دکتری برای کسب کرسی شوراهای شهر و روستا افزوده شد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه