سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

عرضه نامحدود گوشت مرغ در مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: توزیع گوشت مرغ به صورت نامحدودبرای رفاه حال شهروندان عرضه می‌شود و مشکلی در توزیع این کالا در سطح استان وجود ندارد.

حیدرپور

به گزارش خبرگزاری موج،دلاور حیدرپور ، با بیان اینکه از ۵۰۰ تن سهیمه سیب به مازندران تاکنون ۳۹۰ تن با قیمت ۳ هزار و ۵۰۰ تومان توزیع شد، اظهار کرد: ۴۰۰ تن پرتقال سهمیه مازندران بوده است که تاکنون ۲۳۰ تن با قیمت یک‌هزار و ۷۰۰ تومان توزیع شده است.

وی ادامه داد:۳۹۱ تن مرغ منجمد با قیمت ۵ هزار و ۷۰۰ تومان و ۵۵۰ کیلوگرم گوشت قرمز با قیمت ۳۱ تا ۳۵ هزار تومان در استان توزیع شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: برای رفاه حال شهروندان توزیع گوشت مرغ به صورت نامحدود عرضه می‌شود و مشکلی در توزیع این کالا در سطح استان وجود ندارد.

حیدرپور اضافه کرد: در برخی از شهرستان‌ها توزیع گوشت مرغ منجمد با کانتینرهای سیار انجام می‌شود تا بازار تعادل را حفظ کند.

وی با بیان اینکه هیچ‌گونه کمبودی از لحاظ توزیع اقلام اساسی وجود ندارد، گفت: با توجه به حجم بالا مسافر در استان به هر میزان تقاضا وجود داشته باشد مشکلی در عرضه نداریم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه بازسان نظارت‌های لازم را از سطح بازار دارند و در صورت مشاهده تخلف برخورد خواهد شد، ادامه داد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلف با شماره تلفن ۱۲۴ تماس بگیرند.

حیدرپور اظهار کرد: در مقایسه با سال گدشته کمترین نوسان قیمت‌ کالاهای پرمصرف را داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: دخایر گوشت قرمز، سفید، سیب و پرتقال به اندازه کافی در استان وجود دارد و شهرستان‌های متقاضی می‌توانند با معرفی عاملان خود نسبت به دریافت این کالاها اقدام کنند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه