سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

رییس‌ کل دادگستری استان هرمزگان:

دستگاه قضایی خط قرمزی در برخورد با زمین‌خواری ندارد

رییس‌ کل دادگستری استان هرمزگان تاکید کرد: دستگاه قضایی خط قرمزی در برخورد با زمین‌خواری ندارد.

اکبری دادگستری هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اکبری با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی خط قرمزی در برخورد با زمین‌خواری ندارد، از رفع تصرف مساحتی بالغ‌ بر یک‌ میلیون و ۵۵ هزار مترمربع از اراضی ملی به ارزش تقریبی بیش از دو تریلیون ریال بر اساس استعلام به‌ عمل‌آمده از سوی بانک زمین و اداره کل راه و شهرسازی خبر داد.

این مقام قضایی افزود: اقدامات پیشگیرانه، اجرای به‌موقع احکام و پیگیری‌های مستمر شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان هرمزگان مانع از تشکیل ۳۵۴ پرونده در محاکم قضایی استان هرمزگان شده است.

وی اظهار کرد: تصرف غیرقانونی منابع طبیعی از سوی اشخاص پدیده‌ای است که موجب شده تا این منابع خدادادی در راستای اهداف طمع ورزانه به کار گرفته شوند و در همین راستا شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع طبیعی، دادستان‌ها و مراجع قضایی در برخورد قاطع با اشکال مختلف زمین‌خواری، تخریب و تصرف عدوانی اراضی و منابع طبیعی خط قرمزی ندارند و بدون هیچ‌گونه ملاحظه یا مسامحه‌ای با عوامل جرم در هر موقعیت یا شرایطی برخورد قضایی سریع، قاطع و موثر خواهند داشت.

رییس‌ کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه شورای حفظ حقوق بیت‌المال مجموعه‌ای است که تصمیمات آن ضمانت قانونی و اجرایی دارد و به‌ نوعی بهترین اهرم برای پیشگیری از تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی محسوب می‌شود، تصریح کرد: ضرورت دارد توسل به اقدامات پیشگیرانه با هدف جلوگیری از تعدی به منابع طبیعی در اولویت امور قرار گیرد و همچنین با مستندسازی، جمع‌آوری اسناد و دلایل کافی و طرح دعوا و دفاع موثر فرصت بهره‌برداری از سودجویان گرفته شود.

اکبریدر ادامه گسترش همکاری‌ها و تعامل حداکثری بین دستگاه قضایی با مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان را دیگر شاخص مورد توجه از سوی دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان هرمزگان عنوان کرد.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان هرمزگان با اشاره به تشریک‌ مساعی و همگرایی موجود میان دستگاه‌های عضو این شورا تصریح کرد: اعاده مساحتی بالغ‌ بر یک‌ میلیون و پنجاه‌ و پنج هزار مترمربع از اراضی ملی در نتیجه اقدامات پیشگیرانه، اجرای به‌ موقع احکام و پیگیری‌های مستمر شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان صورت گرفته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه