سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

مدیر برنامه ریزی و فن آوری اطلاعات کمیته امداد استان قزوین خبرداد:

رونمایی از دو طرح پژوهشی در کمیته امداد قزوین

مدیر برنامه ریزی و فن آوری اطلاعات کمیته امداد استان قزوین از رونمایی دو طرح پژوهشی در کمیته امداد استان قزوین خبر داد.

کمیته امداد قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، رضا کارگر مدیر برنامه ریزی و فن آوری اطلاعات کمیته امداد استان قزوین در این باره گفت: نقش پژوهش در توسعه همه‌ جانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.

وی ادامه داد: حمایت از تولیدات علمی و پژوهش و تحقیقات، مقالات، کتب و... مرتبط با فعالیت های امداد از برنامه های در دست اجراست که در این راستا طی سال ۱۴۰۰ تعداد دو پژوهش، در سال ۱۴۰۱ نیز دو پژوهش و یک مقاله علمی و سال جاری هم یک پژوهش و دو پایان نامه داریم.

مدیر برنامه ریزی و فن آوری اطلاعات کمیته امداد استان قزوین در خصوص فرایند کار پژوهشی اضافه کرد: پیشنهاد طرح‌های پژوهشی بر اساس نیازسنجی و اولویت‌بندی موضوعات پژوهشی، به شورای پژوهش استان ارسال می‌ شود و پس از تصویب نهایی، قرارداد منعقد و اجرایی می ‌شود.

وی در خصوص اقدام های این نهاد در حوزه پژوهش گفت: فعالیت‌های پژوهشی، شامل انجام طرح‌های پژوهشی، حمایت از آثار علمی (رساله‌ دکتری، پایان نامه‌ کارشناسی ارشد، کتاب و مقاله)، برگزاری نشست‌های علمی- تخصصی و... بوده که با همکاری نخبگان، پژوهشگران و جامعه دانشگاهی انجام شده است.

مدیر برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد استان شناخت وضع موجود و برنامه ‌ریزی برای آینده را از مزیت‌های کار پژوهشی دانست و افزود: به منظور ایجاد زمینه‌های مناسب برای رشد و ارتقای کمی و کیفی پژوهش، بهره‌گیری از توان و ظرفیت بالقوه حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، تشویق دانشجویان و طلاب برای انجام پژوهش‌های توسعه‌ای و کاربردی با هدف رفع مسائل و مشکلات جامعه تحت حمایت این نهاد اجرایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد توجه جدی به مسائل پژوهشی برنامه هایی برای هفته پژوهش تدارک دیده شده که می توان به بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان، برگزاری شورای پژوهشی و تجلیل از پژوهشگران برتر و رونمایی از پژوهش های اجرایی در استان اشاره کرد.

کارگر اظهارکرد: بازید از طرح ملی شتابگر ملی و چشمه نور قزوین، برگزاری کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان تحت حمایت و برگزاری نشست علمی راهکارهای ارتقای سرمایه اجتماعی و مشارکت های مردمی از دیگر برنامه های بزرگداشت هفته پژوهش است.

وی یادآورشد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در حوزه پزوهشی نیز همانند سایر حوزه ها از همکاری اقشار مختلف جامعه استقبال می کند البته در حوزه پژوهشی بیشتر همکاری با فعالان پژوهشی و دانشگاهی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر