پخش زنده بازی‌های تدارکاتی جام جهانی از تلویزیون

در ادامه دیدارهای تدارکاتی جام جهانی ۲۰۲۶، پنج مسابقه دوستانه فوتبال امروز شنبه ۱۶ خرداد و بامداد یکشنبه از شبکه‌های سه و ورزش سیما به صورت زنده پخش می‌شود.

تیم ملی فوتبال
به گزارش خبرگزاری موج

، در ادامه برگزاری دیدارهای تدارکاتی تیم‌های ملی فوتبال پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۶، پنج مسابقه دوستانه امروز شنبه ۱۶ خرداد و بامداد یکشنبه برگزار می‌شود که این بازی‌ها به صورت زنده از شبکه‌های سه و ورزش سیما پخش خواهد شد.

در نخستین مسابقه، تیم‌های ملی بلژیک و تونس از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه «روی بودوئن» شهر بروکسل به مصاف یکدیگر می‌روند. این دیدار با گزارش حافظ کاظم‌زاده از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

در ادامه و بامداد یکشنبه ۱۷ خرداد، تیم ملی برزیل از ساعت ۱:۳۰ بامداد در ورزشگاه «کلیولند براونز» به مصاف مصر می‌رود. مصر یکی از حریفان تیم ملی ایران در جام جهانی محسوب می‌شود و گزارش این دیدار را علیرضا علیفر بر عهده خواهد داشت.

همچنین دیدار دوستانه تیم‌های ملی آرژانتین و هندوراس نیز از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این مسابقه حدود ساعت ۳:۳۰ بامداد در ورزشگاه «کایل فیلد» آمریکا برگزار خواهد شد و عباس قانع گزارشگر آن است.

در دیگر بازی تدارکاتی جام جهانی ۲۰۲۶، تیم‌های ملی پرتغال و شیلی از ساعت ۲۱:۱۵ امشب به مصاف هم می‌روند که این مسابقه به صورت زنده از شبکه ورزش سیما پخش خواهد شد.

شبکه ورزش همچنین دیدار دوستانه تیم‌های نیوزیلند و انگلیس را از ساعت ۲۳:۳۰ امشب با گزارشگری اختصاصی و به صورت زنده برای علاقه‌مندان فوتبال روی آنتن می‌برد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه