سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم

سرپرست موزه هنرهای معاصر منصوب شد

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار حکمی سرپرست موزه هنرهای معاصر را معرفی کرد.

سرپرست موزه های معاصر
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار حکمی رضا دبیری نژاد را به عنوان سرپرست موزه هنرهای معاصر منصوب کرد.

شفافیت و ارتقای شیوه های حفاظت و نگهداری مجموعه کم نظیر موزه هنرهای معاصر تهران، تاکید بر ارتقای هرچه بیشتر نقش موزه هنرهای معاصر به عنوان موزه مادر برای موزه های هنرهای معاصر سراسر کشور، ارائه و پیاده سازی الگویی مطلوب در زمینه موزه داری هنری با توجه به اهمیت و جایگاه موزه هنرهای معاصر از جمله مواردی است که معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکم خود بر آن تاکید کرده است.

دبیری نژاد که طی ماه های گذشته به عنوان مشاور موزه ها و میراث هنر معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت بود، دانش آموخته رشته موزه‌داری است و تاکنون فعالیت‌های متعددی در موزه‌های تحت پوشش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر مجموعه های فرهنگی و تاریخی دیگر داشته است.

از این پژوهشگر که در پیشینه فعالیت های او راه اندازی چندین موزه و نمایشگاه های موزه‌های متعددی به چشم می‌خورد، تاکنون چهار کتاب و چندین مقاله در زمینه موزه‌شناسی از جمله کتاب «یادداشت‌ها و مقالاتی درباره موزه؛ ویترین، پنجره، آینه» منتشر شده است. معاونت فرهنگی، ریاست اداره موزه و موسسه کتابخانه و موزه ملی «ملک» نیز از جمله فعالیت‌های دبیری نژاد در عرصه‌های مختلف فرهنگی و هنری است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه