سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

«یک دل و یک یار» سراج در رثای اباعبدالله (ع)+ موسیقی

حسام‌الدین سراج آلبوم «وداع» را در قالب دو مجموعه بر اساس اشعار عثمان سامانی خوانده است؛ اثری که آرزوی او برای خدمت به حضرت اباعبدالله (ع) را برآورده کرده است و تلاش می‌کند به حقیقت واقعه عاشورا بپردازد.

سراج در رثای  اباعبدالله (ع)

حسام‌الدین سراج آلبوم «وداع» را در قالب دو مجموعه بر اساس اشعار عثمان سامانی خوانده است؛ اثری که آرزوی او برای خدمت به حضرت اباعبدالله (ع) را برآورده کرده است و تلاش می‌کند به حقیقت واقعه عاشورا بپردازد.

آلبوم «وداع» در دو مجموعه «وداع ۱» و «وداع ۲» با آهنگسازی سید محمد میرزمانی، ترانه‌سرایی غلامرضا کافی و خوانندگی حسام‌الدین سراج توسط مرکز موسیقی حوزه هنری در تابستان ۱۳۸۴ منتشر شده است.

 

بیشتر بخوانید:

قطعات «راز»، «آینه عشق»، «باده الست»، «سرخیل مستان»، «وحدت عاشقانه»، «غریب آشنا»، «یک دل و یک یار»، «سر حق»، «عاشق‌کشی»،  «ساز مستی»، «داستان‌سرا»، «شوخ شیرین ۱ و ۲»، «وداع»، «پریشانی»، «غریبه» و «گریه خون» آثار این آلبوم را تشکیل می‌دهند.

در آلبوم «وداع» بهزاد فروهری، کورش بابایی، مجید اخشابی، جمال جهانشاد، مسعود حبیبی، ناصر رحیمی، محمدحسین پورمعین، همایون رحیمیان، ارسلان کامکار، مازیار ظهیرالدینی، عمادرضا نکویی، کریم قربانی، علیرضا خورشیدفر، محمود منتظم صدیقی و کورش بزرگ‌پور به نوازندگی پرداخته‌اند.

حسام‌الدین سراج تا به حال دو سوگواره عاشورایی در ایام محرم سال‌های ۹۷ و ۹۸ از قطعات این آلبوم اجرا کرده است.

این خواننده پیشتر درباره اجرا در ایام خاص همچون محرم و صفر بیان کرده است: «این نوع اجراها در حقیقت بیان یک فرهنگ است که به صورت خاص متعلق به ایران است.» 

سراج همچنین درباره اشعار این آلبوم بیان کرده است: «عمان سامانی یکی از قوی‌ترین مرثیه‌سراهای جهان است. او شاعری با شخصیت بی‌نظیری است که صنایع ادبی و ظرایف شعری نهفته در اشعارش علت انتخاب او بود. اشعار وی جنبه عرفانی، عاشقانه و حماسی دارد که برای یک اجرای ارکسترال فوق‌العاده است. این شاعر در زمینه صنعت شعری و ادبی در نوع خودش بی‌نظیر است و حماسه را در عین عرفان و عشق را در عین حکمت بهم آمیخته و با صنعت شعری قدیم اشعاری را خلق کرده که ما امروز واقعا از خواندن این شعرها لذت می‌بریم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه