سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

محمودرضا امینی:

حضور غیرتمندانه هنرمندان و ورزشکاران شاخص در صحنه انتخابات شایسته تقدیر است

یک فعال فرهنگی و سیاسی ضمن تقدیر از تلاش پرشور هنرمندان و ورزشکاران شاخص در تشویق مردم برای حضور پررنگ و پرشور در پای صندوق های رای بر لزوم تقدیر از آنها بواسطه این کار غیرتمندانه و وطن دوستانه شان تاکید کرد.

دکتر محمودرضا امینی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج، دکتر محمودرضا امینی فعال فرهنگی و سیاسی اصولگرا، در مورد تشویق مردم از سوی هنرمندان و ورزشکاران شاخص برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر امروز، گفت: شبکه های دشمن از منظر خبری و رسانه ای، همه تلاش خودشان را کردند که از حضور مردم پای صندوق های رای جلوگیری کرده و از این کار ناامید شان کنند. و همواره یکی از شگردهای آنها، استفاده از سلبریتی ها و شخصیت های موثر در افکار عمومی جامعه است؛ اما خوشبختانه در آستانه انتخابات امسال و بویژه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ، بعضی از هنرمندان و ورزشکاران متعهد به طور جدی مردم را تشویق به حضور در این رویداد سرنوشت ساز و حساس کردند.

وی افزود: این کار آنها از دو بعد مختلف قابل تامل است. اول اینکه این افراد غیرتمندانه جلو آمدند که درود بر غیرتشان؛ باید از ایشان تقدیر و تشکر کرد چرا که ممکن بود مانند برخی دیگر، چنین نباشند. دوم اینکه بدانند این کار آنها گامی خداپسندانه و ارزشی بود؛ امروز هرکسی که پای حفظ نظام باشد، «ارزشی» است.

امینی تصریح کرد: کسانی که ساکت ماندند و به نا امیدی مردم کمک کردند، بدانند که در پرونده آنها نزد خداوند و در مسئولیت مدنی آنها نزد مردم موثر است.

این استراتژیست ادامه داد: من بایسته می دانم که از این هنرمندان و ورزشکاران عزیز، همچون خانم بهنوش بخیتاری و آقایان علی پروین، داریوش ارجمند، حسین رضازاده، خداداد عزیزی و بسیار دیگری که در این رابطه تلاش کردند تقدیر و تشکر کنم. به هرحال ما از هر کار خوبی باید تقدیر کنیم و تاسف بخوریم  به حال کسانی که این کار غیورمندانه و انجام وظیفه ملی و موثر را تقبیح می کنند و این عزیزان را مورد بی مهری قرار می دهند.

محمودرضا امینی در پایان تاکید کرد: عزیزان، هنرمندان، ورزشکاران و همه کسانی که برای مردم شاخص هستید هر وقت گام های شما برای حفظ اصول انقلاب اسلامی و انقلاب باشد کل انقلاب با شما خواهند بود. شما برای مردمید و مردم هم از شما بهره خواهند برد؛ در زمانی که در مسیر انقلاب گام بر می دارید به استواری مردم در این مسیر کمک می کنید. ماشاء الله به شما.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه