سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

هادی حجازی فر اعلام کرد:

شهید باکری بخاطر یک بیابان در بن بست قرار گرفته!

هادی حجازی فر از انتظار دو ماهه برای مساعدت ارتش جهت بهره برداری از یک بیابان برای ساخت سریال شهید باکری خبر داد.

دهمین روز سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر / هادی حجازی فر

به گزارش خبرگزاری موج، هادی حجازی فر نویسنده، کارگردان و بازیگر عرصه تئاتر، تلویزیون و سینمای کشور که این روزها درگیر ساخت سریال شهید باکری است در پستی موقت که همراه با تصویر شهید باکری در صفحه اینستاگرام شخصی اش منتشر کرد، از معطل ماندن این پروژه به خاطر مجوز یک بیابان از سوی مسئولان ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

شهید باکری

کارگردان و بازیگر سریال شهید باکری نوشت:

«باور کنید یا نه پروژه شهید باکری علیرغم تمام زحماتی که دوستانم در گروه‌های مختلف پروژه کشیده‌اند و به طرز مطلوبی کارها را پیش برده‌اند الان بخاطر یک "بیابان" در بن بست قرار گرفته. انتخاب بازیگر، فیلمنامه، لباس، صحنه و … همه این‌ها گیر بیابانی است که تنها جای شبیه به جزیره مجنون در جغرافیای کوهستانی تهران است.

بیابان لم یزرعی در نزدیکی قم که در اختیار ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌باشد و حالا بعد از مدت‌ها دوندگی برای در اختیار گرفتن یکی دو ماهه آن برای سریال شهید باکری مخالفت شده است. نمی‌دانم یا ما در رایزنی و دادن اطلاعات ناتوان بودیم یا هر سو تفاهم دیگری الان وضعیت چنین است.

تلاش برای گفتگو با امیران عزیز در بخش‌های مختلف هم از طرف بنده ناکام مانده است؛ لذا برای نجات این پروژه در کوتاه مدت چاره‌ای نمی‌ماند جز درخواست از شما و هر کسی که به عنوان دست‌اندرکار، فامیل، همسایه یا همکار دسترسی به امیران عزیز ارتش و یا تصمیم گیران محترم در این موضوع دارد. تا از طرف ما درخواست یک جلسه بسیار کوتاه برای حل این مشکل بکند، چون گذراندن مراحل اداری و.. برای چنین درخواست ملاقاتی در ساختار به شدت منظم ارتش و بی شمار تعطیلی‌های تقویمی حتماً زمان زیادی خواهد برد و ما زمان برای تولید را از دست خواهیم داد. امیدواریم به احترام نام این پروژه و نه بخاطر بنده یا گروه این مساعدت اتفاق بیفتد.»

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه