سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

آغاز داوری دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت

داوری آثار دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» برای انتخاب برگزیدگان نهایی این رویداد آغاز شد.

جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت ، هیات‌های داوری بخش‌های مختلف این رویداد سینمایی، داوری آثار منتخب این دوره از جشنواره را برای معرفی برگزیدگان نهایی آغاز کردند.

بر همین اساس، هیات ‌داوری بخش‌های «فیلمنامه»، «مستند»، «داستانی» و «کرونا»، با حضور در محل جلسات در تهران و اصفهان و همچینین از طریق ویدئو کنفراس، به ارزیابی، تحلیل و انتخاب آثار برگزیده می پردازند.

داوری ۲۸ اثر راه‌یافته به بخش فیلمنامه دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» را کامبوزیا پرتوی، فریدون فرهودی و محمد گذرآبادی برعهده دارند.

مهوش شیخ‌الاسلامی، محمد احسانی، محمد آفریده، بابک بهداد و امیرحسن ندایی ۲۳ اثر راه‌یافته به بخش «مستند» این دوره از جشنواره را داوری می‌کنند و امیرشهاب رضویان ، مجید برزگر ، تورج اصلانی ، سامان سالور و پدرام صدرایی ۲۳ اثر بخش «داستانی» این رویداد سینمایی را مورد قضاوت قرار می‌دهند.

همچنین ۲۷ اثر راه‌یافته به بخش «کرونا» دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» نیز در قالب‌های «داستانی» و «مستند» مورد ارزیابی داوران قرار خواهد گرفت.

دومین دوره جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» با هدف ارتقاء فرهنگ نیکوکاری در حوزه سلامت از طریق پیوند هنر و عمل خیر با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۲۴ تا ۲۷ آبان ماه به دبیری سیدمهدی سیدین نیا با شعار «هر ایرانی یک مهروز سلامت» به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه