سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

با سبک و سیاقی متفاوت؛

فصل جدید میخچه پس از محرم به روی آنتن می رود

با اتمام فصل اول برنامه میخچه، فصل بعدی آن با سبک و سیاقی متفاوت، آیتم های نمایشی و حضور دو مجری، در فرم و محتوایی تازه، تولید خواهد شد و پس از ماه محرم به قاب تلویزیون باز خواهد گشت.

برنامه میخچه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی معاونت سیما؛ برنامه «میخچه» هر چهارشنبه از شبکه دو به عنوان یک برنامه فانتزی با وجهه طنز به بررسی اخبار، حواشی، ترند و هشتگ ها در فضای مجازی می پردازد.

حسین زارع زاده تهیه کننده برنامه «میخچه» در خصوص هدف ساخت و تولید این برنامه در گروه سیاسی شبکه دو گفت: امروز مخاطب به شدت درگیر فضای مجازی است و ما می خواهیم به مخاطب بگوییم نباید هرچه می‌بینید و می‌شنوید باور کنید چرا که حقیقت فراتر از این ها است.

وی با اشاره به بخش های مختلف «میخچه» شامل مرور اخبار، بازخوانی برخی شایعات منتشر شده در این فضا و پاسخ به آنها، گزارش مردمی و گفتگو با شخصیت تِرند هفته، اظهار داشت: این برنامه، به عنوان یکی از برنامه های تخصصی فضای مجازی و حواشی آن است و تیم ما به صورت پیوسته اخبار مهم را در فضای مجازی رصد می‌کند تا به اخبار حاشیه‌سازی که ترند و با هشتگ های پُر بحث داغ شده است در قالب طنز پرداخته شود.

تهیه کننده «میخچه» با بیان اینکه خوشبختانه برنامه مورد اقبال مخاطبان قرار گرفته است، گفت: فصل نخست مجموعه رو به پایان است و برای تولید بیست و شش قسمت فصل دوم برنامه آماده خواهیم شد.

گفتنی است برنامه «میخچه» کاری از گروه سیاسی به تهیه کنندگی حسین زارع زاده چهارشنبه ها ساعت ۱۹:۴۵ از شبکه دو سیما پخش و ۲:۳۰ بامداد پنجشنبه بازپخش می گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه