سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

حسین انتظامی:

حواله‌های کاغذ با قیمت مصوب قبلی توزیع می‌شود

دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در سال گذشته ۲۶۰ هزار تن کاغذ، ویژه مطبوعات و کتاب با ارز دولتی وارد شده که فقط ۱۰ درصد آن با موافقت معاونت‌های تخصصی وزارت فرهنگ به دست مصرف کنندگان مطبوعاتی و انتشاراتی رسیده است.

وزارت فرهنگ و ارشاد

به گزارش خبرگزاری موج، حسین انتظامی گفت: در این بین ۱۳۰ شرکت بازرگانی، تخلف داشته اند که تخلف ۴۵ شرکت بیش از هزار تن است؛ یعنی کاغذ وارد شده با ارز دولتی را به صورت آزاد در بازار فروخته اند.

دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال با تاکید بر اینکه ثبت سفارش تقریباً همه این کاغذها مربوط به ۵ ماهه اول سال ۹۷ یعنی پیش از تشکیل کارگروه ساماندهی کاغذ است، تصریح کرد: خوشبختانه اعضای کارگروه که نمایندگان تام الاختیار دستگاه‌های متولی هستند با همفکری و هماهنگی، تدابیر انضباطی لازم را در خصوص این شرکت‌ها شروع کرده اند.

وی افزود: اسامی این شرکت‌ها که منتشر و بررسی سایر درخواست‌هایشان متوقف شده، به سازمان تعزیرات داده شده تا برخورد قانونی بکند. بعلاوه به خودشان هم اعلام شده اگر کاغذهای وارداتی را تعیین تکلیف نکنند سایر اقدامات تنبیهی از جمله متوقف کردن درخواست‌های در جریان و همچنین تقاضای ابطال کارت بازرگانی در دستور کار قرار می‌گیرد.

انتظامی تاکید کرد: مقایسه ارقام واردات و مصرف یک‌ساله اخیر نشان می‌دهد که بخشی از آن واردات، موجود است، به عبارت بهتر در جاهایی پنهان شده تا دلالان بتوانند با کمبودنمایی، قیمت را به سطوحی غیرمنطقی ببرند.

دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ظرف روزهای آینده حواله‌های کاغذ با قیمت مصوب قبلی توزیع می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه