سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

منوچهر آذری:

مهران مدیری بدقولی کرد

بازیگر تلویزیون گفت: مهران مدیری در برنامه دورهمی قول داد در سریال جدیدش از من استفاده کند اما این اتفاق نیفتاد.

منوچهر آذری

به گزارش خبرگزاری موج، این گوینده رادیو و بازیگر سینما و تلویزیون تأکید کرد: واقعاً امیدوارم در سال جدید این تفاوت‌ها و تبعیض‌ها از بین برود. وقتی که نگاه می‌کنم من در خانه نشستم و سریالی روی آنتن می‌رود یک نقش کمدی دارد چرا سراغ من نمی‌آیند تا بازیگر آن مجموعه من باشم. جوانی را به سن و سال من درمی‌آورند که او این نقش را بازی کند.

آذری افزود: واقعاً در سینما، رادیو و تلویزیون معتقدم از همه پیشکسوتان بایستی استفاده کرد. من دوست داشتم در بسیاری از کارهایی مثل طنزهای مهران مدیری و «متهم گریخت» رضا عطاران و «چند می‌گیری گریه کنی» منوچهر نوذری باشم ولی نشد. حتی به مهران مدیری در برنامه « دورهمی » گفتم و او قول داد در سریال جدیدش از من استفاده کند اما این اتفاق نیفتاد.

وی در پایان با اشاره به اینکه رُل و کاراکتر برایم اهمیتی ندارد، خاطرنشان کرد: در یک سریالی هم منتظر نبودم برایم اتفاقی بیفتد ولی دوست داشتم با کارگردان بزرگ سینمای ایران علی حاتمی کار کنم و ناغافل شد. من به « هزار دستان » دعوت شدم و نقش دربان گراند هتل را بازی کردم. واقعاً مقدار و نوع نقش برایم اهمیتی ندارد؛ من در « دزد عروسک‌ها » پلیس بودم و سوت می‌زدم. گلایه دارم که تهیه‌کنندگان امروز و برخی از هنرمندان ما پیشکسوتان را کنار گذاشتند و هیچ اهمیتی برایشان قائل نیستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه