سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

پایان نگارش سریال روایت ناتمام

سیمای مرکز استان‌ها که در تدارک ساخت چندین سریال جدید با حضور کارگردانان شناخته شده سینما و تلویزیون است، به تازگی خبر ساخت سریال «روایت ناتمام» به کارگردانی بهروز شعیبی را اعلام کرده است.

بهروز شعیبی

به گزارش خبرگزاری موج، بهروز شعیبی پس از سریال پرده‌نشین  در تلویزیون این روزها در تدارک ساخت سریال روایت ناتمام  است که متن آن به تازگی به اتمام رسیده است.  رئیس مرکز سیمای استانها درباره سریال پوران درخشنده توضیح داد: سریال خانم درخشنده تایید ضمنی شده اما هنوز قراردادی برای آن نوشته نشده است. طرح سریال درباره زندگی ماه شرف خانم قادری مشهور به «مستوره اردلان»، بانوی شاعر و تاریخ‌نگار کردستان است که متن آن توسط خانم پوران درخشنده نگارش شده و در صورت تصویب و توافق‌های آتی، خانم درخشنده اولین سریال خود را کارگردانی کند.

وی در ادامه درباره وضعیت تولید سریال «سنجر خان» که پیش از این قرار بود سید ضیاء الدین دُری آن را بسازد و به محمد حسین لطیفی واگذار شد، توضیح داد: این سریال قرار است تا پایان سال وارد مرحله پیش تولید شود و بهار ۹۸ کلید خواهد خورد.

وی همچنین درباره سریال بانوی سردار اظهار کرد: پخش این سریال قرار است پس از ۲۲ بهمن اتفاق بیفتد و ما مشکلی برای پخش آن نداریم اما باید جانمایی صورت بگیرد.

او در همین باره یادآور شد شبکه یک و دو طالب این سریال ها هستند اما عجله ای برای پخش آنها نداریم.

فاطمی در پایان از ساخت سریال تقدیر  به کارگردانی تاجبخش فناییان خبر داد و گفت: نگارش متن این سریال به اتمام رسیده است و قرار است کار اسپانسر آن نهایی شود. این سریال نیز برای استان خراسان شمالی ساخته می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه