سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

آیت الله مکارم شیرازی:

حجاب یک قانون الزامی مانند سایر قوانین الزام آور است

آیت الله مکارم شیرازی گفت: حجاب علاوه بر اینکه یک نشانه اسلامی است، یک قانون الزامی مانند سایر قوانین الزام آور است.

آیت الله مکارم شیرازی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از دفتر آیت‌ الله مکارم شیرازی، این مرجع تقلید در دیدار با سردار اشتری، فرماندهی انتظامی کل کشور با بیان اینکه کارنامه نیروی انتظامی کارنامه خوبی است، اظهار کرد: مردم به نیروی انتظامی علاقه‌مندند چرا که مشاهده می‌کنند که این نهاد با حداقل هزینه‌ها کارهای جمعی و قابل توجهی را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی ایران نسبت به نیروی انتظامی دیگر کشورها تفاوت‌هایی دارد، اضافه کرد: دشمنی‌هایی که نسبت به نظام اسلامی وجود دارد، در کمتر جایی مشاهده می‌شود و به همین علت رسالت نیروی انتظامی سنگین‌تر می‌شود، اما اکنون نیروی انتظامی به خوبی به رسالت خود عمل کرده است.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که امنیت مطلوبی در کشور وجود دارد، عنوان کرد: این امنیت در مرحلۀ نخست نشان دهنده اقتدار نیروی انتظامی است.

وی خاطرنشان کرد: لازم می دانم که به نکته مهمی اشاره کنم و آن این که عده‌ای این روزها موضوع حجاب اجباری را مطرح می‌کنند، در حالی که این افراد «اجبار» را با «الزام» اشتباه می‌کنند، اجبار به معنای تحمیل کردن عقیده یا کاری غیرمنطقی است، اما الزام به معنای الزامی بودن قانون است، ترک دزدی، ترک شراب خواری و ترک مواد مخدر الزامی است که تخلف از آن پیگرد قانونی دارد، اما این الزام به معنای اجبار نیست یعنی یک وظیفه قانونی که برای هر کاری مطرح می شود و این منحصر به دنیای اسلام نیست، چرا که همه کشورها قانون های مشخصی دارند و هر چیزی که قانون باشد، الزام نیز خواهد داشت و تخلف از آن پیگیرد دارد.

آیت الله مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه حداقل هفت آیه از قرآن و ده‌ها روایت در مورد حجاب آورده شده است، گفت: افرادی که الزام حجاب را زیر پا می‌گذارند همانند زیرپا گذاشتن الزام‌های دیگر است، فرقی میان حجاب و سایر قوانین نیست، اگر این موضوع به خوبی تفهیم شود بهانه کنونی برخی افراد برچیده می‌شود و نگاه افراد به حجاب همانند نگاه به قوانین راهنمایی و رانندگی خواهد بود و امیدواریم این لفظ حجاب اجباری را که لفظ منفی دارد و از آن سوءاستفاده می‌شود رها کنند.

این مرجع تقلید یادآور شد: موضوع حجاب از نظر همه فقهای اسلام یک حکم اسلامی بوده اما به عنوان نشانۀ اسلام تبدیل شده است، به همین علت حساسیت‌هایی نیز به دنبال داشته است و ضد انقلاب نیز دل بسته که این نشانه را حذف و به نظام و اسلام ضربه وارد کند؛ آنها معتقدند اگر این نشانه را حذف کنند، راه برای حذف سایر احکام اسلامی باز خواهد شد.

وی افزود: جالب توجه این که هنگامی که از خبرنگاران خارجی سؤال می کنیم شما چرا این قدر روی حجاب اسلامی حساسیت دارید و با آن مبارزه می‌کنید، می‌گویند این نشانه اسلام گرایی است و ما با آن مخالفیم؛ بنابراین باید در این موضوع هوشیار باشیم که حجاب علاوه بر اینکه یک نشانه اسلامی است، یک قانون الزامی مانند سایر قوانین الزام آور است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه