سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

محمد بحرانی «هزار داستان» را اجرا می‌کند

ویژه‌برنامه عیدانه «هزار داستان» با اجرای محمد بحرانی با یک روز تاخیر امشب روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

عیدانه هزار دستان

به گزارش خبرگزاری موج، هزاردستان قرار بود شب گذشته (جمعه ۱۹ خرداد ماه) به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) با حضور صداپیشه جناب خان پخش شود اما به دلیل همراهی با خانواده‌ شهدای حادثه‌ تروریستی تهران، با یک روز تاخیر پخش می‌شود.

این برنامه امشب (شنبه ۲۰ خرداد ماه) با اجرای محمد بحرانی روایتگر سه داستان در شبکه نسیم خواهد بود.

برنامه‌ تلویزیونی «هزار داستان» هر شب در ایام ماه مبارک رمضان با اجرای هنرمندان مختلف و سوژه‌ها و داستان‌های مختلف به روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

بحرانی صداپیشه عروسک‌هایی همچون ببعی و آقای همساده در مجموعه «کلاه قرمزی» و جناب خان در برنامه «خندوانه» در این برنامه به گفت‌وگو با «بی‌بی حاضر امیدواری» می‌پردازد که یک عروسک‌ساز ۹۱ ساله، مادربزرگ ایرانی است که مانند پدر ژپتو با عروسک‌هایی که خلق می‌کند حرف می‌زند و با یک دنیا احساس به آنها جان می‌بخشد. احمد اخوان کوهنورد ۸۴ ساله که عشق حیرت‌انگیزش همچون فرهاد سال‌ها او را مقیم کوهستان کرده است داستان دیگر است و در نهایت گفت‌وگو با محسن شریفیان نوازنده نی‌انبان و سرپرست گروه لیان و اجرای فوق‌العاده این گروه که با سازها و آواهای خود چون غواصانی چیره‌دست دل را به اعماق خلیج فارس خواهند برد، برنامه‌های این قسمت از «هزار داستان» است.

برنامه «هزار داستان» به تهیه‌کنندگی جواد فرحانی و کارگردانی فواد صفاریان‌پور و مریم نوابی‌نژاد در ماه مبارک رمضان هر روز ساعت ۱۸:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه روی آنتن شبکه نسیم می‌رود و تکرار آن ساعت‏‎٠١:٠٠ بامداد، ۸ و ۳۵ و ‏‎۱۳ و ۳۰ روز بعد خواهد بود.

مشاور کارگردان در این مجموعه سیاوش صفاریان‌پور است و تیتراژ پایانی این برنامه را گروه «پالت» اجرا کرده‌اند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه