برگزاری اولین جشنواره تابستانی استان یزد

اولین جشنواره تابستانی استان یزد با حضور ۷۰ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری از هشت استان تهران، البرز، تبریز، اصفهان، شیراز، کرمان، قزوین و گیلان برگزار می‌شود.

جشنواره یزد

به گزارش خبرگزاری موج، «محمدرضا نصیری» سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در این خصوص گفت: استان یزد از هفدهم لغایت نوزدهم خرداد ماه میزبان ۷۰ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری از هشت استان مطرح کشور در زمینه گردشگری خواهد بود.

این مقام مسئول تصریح کرد: به دنبال مطالعات و بررسی های انجام شده جهت استفاده حداکثری از فصول Low Seasen یا فصولی که گردشگری خارجی کمتری در کشور حضور دارد (ماه‌های تیر و مرداد) اقدام به برگزاری این جشنواره کرده‌ایم تا متناسب با ظرفیت شهرستان‌های استان و همچنین تعامل و همکاری با دیگر استان‌های کشور برنامه‌های خاص و قابل توجهی تدارک دیده شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با تعامل و همکاری همه جانبه بتوانیم در ماه‌هایی که گردشگر خارجی در شهر و کشور کمتر حضور دارند، با برگزاری تورهای داخلی، رونق بیشتری در صنعت گردشگری استان ایجاد شود.

نصیری اظهارکرد: مدیران و مدیران فنی دفاتر خدمات مسافرتی استان‌های تهران، البرز، تبریز، اصفهان، شیراز، کرمان، قزوین و گیلان در استان یزد جهت آشنا شدن با پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های گردشگری این استان حضور خواهند یافت.

سرپرست معاونت گردشگری استان در پایان نیز عنوان کرد: بازدید از بافت تاریخی شهر یزد، مناطق ییلاقی شهرستان تفت و مهریز، مناطق کویری شهرستان‌های اردکان و بافق، بازدید از هتل‌های سنتی و مجموعه‌های در حال ساخت استان و نشست با دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و هتلداران استان از جمله برنامه‌های این جشنواره خواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه