سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس

رئیس دانشگاه علیگر هند و دبیر یادمان بیدل دهلوی دیدار کردند

دبیر همایش شرق شناسی و مطالعات ایرانی و یادمان بیدل دهلوی و رئیس دانشگاه اسلامی علیگر هند با یکدیگر دیدار کردند.

4Ce1rLbmcU2X

به گزارش خبرگزاری موج، پروفسور ضمیرالدین شاه رئیس دانشگاه اسلامی علیگر هند و محمد نصیری مدیر موسسه سفیران فرهنگی مبین، دبیر همایش شرق شناسی و مطالعات ایرانی و یادمان بیدل دهلوی ضمن دیدار در یک نشست مشترک بر اهمیت توسعه گسترش زبان فارسی، توسعه فرهنگ، تاریخ و تمدن میان ایران و هند تاکید کردند.

نصیری در این نشست، به قدمت تاریخ پیوند ایران و هند پرداخت و آن را قدمتی هزاران ساله دانست؛ به گونه ای که به روایت بعضی از تاریخ ‌نویسان تا بیش از هزارسال پیش از میلاد، روابط فرهنگی و زبانیِ میان آن دو کشور قدمت دارد.

وی با اشاره به تعاملات فرهنگی بین دو کشور گفت: با توجه به اینکه زبان فارسی بیش از هشت قرن است که به کشور هندوستان وارد شده است، توانسته شاعران بزرگی همچون بیدل دهلوی را در خود پرورش دهد که این ویژگی های فرهنگی می تواند بین دو کشور مبنایی برای تعاملات فرهنگی باشد. به همین ضرورت موسسه سفیران فرهنگی مبین در راستای دیپلماسی فرهنگی به عنوان یک سازمان مردم نهاد تلاش می کند با ترویج زبان فارسی در گستره جهانی، سفیر صلح و دوستی برای بشریت باشد.

پروفسور ضمیرالدین شاه رئیس دانشگاه اسلامی علیگر هند نیز این فعالیت ها را برای هر دو کشور مفید دانست.

این پژوهشگر هندی خواستار توسعه برگزاری این همایش ها در حوزه فرهنگ و اندیشه دینی شد. وی زبان فارسی را عامل مشترک مراکز علمی و دانشگاهی دو کشور دانست و بهره گیری از آن را برای دو کشور مهم توصیف کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه