سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

دو تالاب آسپاس و جورجور به فهرست تالاب‌های تحت حفاظت فارس پیوستند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس از افزوده شدن تالاب‌های آسپاس و جورجور به فهرست تالاب‌های تحت حفاظت این اداره کل خبر داد.

حفاظت محیط زیست فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، لیلا تاج‌گردون، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، از افزوده شدن تالاب‌های آسپاس و جورجور به فهرست تالاب‌های تحت حفاظت این اداره کل خبر داد و گفت: این اقدام پس از پیگیری‌های اداره کل حفاظت محیط زیست فارس، بررسی‌های کارشناسی معاونت محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست و تصویب در مراجع قانونی انجام شده و گامی مؤثر برای تقویت حفاظت از اکوسیستم‌های تالابی استان به شمار می‌رود.

تاج‌گردون اظهار کرد: با درج نام تالاب‌های آسپاس (اقلید) و جورجور (لامرد) در فهرست تالاب‌های تحت حفاظت، شمار تالاب‌های تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست فارس از ۱۴ تالاب به ۱۶ تالاب افزایش یافته است؛ موضوعی که امکان برنامه‌ریزی منسجم‌تر برای حفاظت، پایش، احیا و مدیریت این زیست‌بوم‌های ارزشمند را فراهم می‌کند.

وی افزود: این دستاورد حاصل پیگیری‌های مستمر اداره کل حفاظت محیط زیست فارس و همکاری معاونت محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست در انجام بررسی‌های کارشناسی، ارزیابی معیارهای اکولوژیک و طی مراحل قانونی مربوطه است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با اشاره به اهمیت تالاب‌ها به عنوان سرمایه‌های طبیعی کشور، گفت: این زیست‌بوم‌ها نقش مهمی در حفظ تنوع زیستی، تغذیه آبخوان‌ها، کنترل سیلاب، تعدیل شرایط اقلیمی، کاهش آثار خشکسالی و حمایت از معیشت جوامع محلی دارند و تقویت جایگاه حفاظتی آن‌ها، زمینه اجرای برنامه‌های مؤثرتر مدیریتی را فراهم می‌کند.

تاج‌گردون ادامه داد: قرار گرفتن تالاب‌های آسپاس و جورجور در فهرست تالاب‌های تحت حفاظت، امکان استفاده از ظرفیت‌های قانونی، تدوین و اجرای برنامه‌های مدیریتی، پایش مستمر، شناسایی و کنترل تهدیدها و همچنین جلب مشارکت دستگاه‌های اجرایی، مراکز علمی، تشکل‌های مردم‌نهاد و جوامع محلی را بیش از گذشته فراهم خواهد کرد.

وی با قدردانی از همکاری معاونت محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد: حفاظت از تالاب‌ها مسئولیتی فرابخشی است و استمرار این مسیر به هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، مشارکت مردم و حمایت رسانه‌ها برای ارتقای آگاهی عمومی و تقویت فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی نیاز دارد.

بر اساس اصلاحات انجام‌شده در آیین‌نامه هیئت وزیران مربوط به تالاب‌ها، نام تالاب‌های آسپاس و جورجور نیز در فهرست تالاب‌های تحت حفاظت استان فارس قرار گرفته است؛ اقدامی که به تقویت چارچوب‌های حفاظتی و مدیریتی این زیست‌بوم‌ها کمک خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه