انهدام انبار احتکار در داراب؛ ۱۶ تن برنج ضبط شد

فرمانده انتظامی داراب از کشف ۱۶ تن برنج احتکار شده در بازرسی از یک انبار در این شهرستان خبر داد.

احتکار برنج
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سرهنگ سیدرحمان هاشمی، فرمانده انتظامی شهرستان داراب، با اشاره به اینکه احتکار کالا و عدم عرضه آن ضمن لطمه زدن به سیستم تولید و توزیع، فشار اقتصادی به مردم وارد می‌کند، اظهار داشت: مبارزه با اخلالگران نظام اقتصادی و به خصوص کسانی که کالاهای اساسی را برای افزایش قیمت و دریافت سود بیشتر احتکار می‌کنند به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه ماموران پلیس امنیت عمومی با اقدامات فنی و تحقیقات صورت گرفته از احتکار برنج داخل انباری در یکی از نقاط حاشیه‌ای این شهرستان مطلع شده و موضوع را مورد پیگیری قرار دادند، افزود: ماموران انتظامی با هماهنگی قضائی به آدرس مذکور اعزام شدند.

فرمانده انتظامی داراب از کشف ۱۶ تن برنج احتکار شده در بازرسی از این انبار خبر داد و با اعلام اینکه کارشناسان ارزش این کشفیات را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند، اذعان داشت: در این راستا پرونده قضایی تشکیل و در اختیار تعزیرات حکومتی قرار گرفت.

این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه هدف محتکران و مفسدان اقتصادی از احتکار کالاها، ارزاق و دیگر نیازمندی‌های مردم چیزی جز ضربه زدن به اقتصاد کشور، منفعت طلبی و سوء استفاده از نیاز مصرف کنندگان نیست، از شهروندان درخواست کرد تا اخبار و اطلاعات خود را درباره فعالیت سودجویانه و غیرقانونی این افراد از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه