سرخط خبرها
  • آب پاکی روی دست اهالی دارو: خبری از پول نیست
  • قرار شبانه مردم رامیان به صدوپنجاهمین شب رسید
  • هشدار قرارگاه خاتم به ترامپ درباره تبعات استفاده از دارایی‌های ایران
  • سردار موسوی: قدرت موشکی میراث شهیدان و فریاد ملت ایران است
  • وزیر ارتباطات: کرمانشاه می‌تواند به قطب اقتصاد دیجیتال منطقه تبدیل شود
  • کریمیان: سپاهان همیشه جزو مدعیان قهرمانی است
  • غریب آبادی: ایران مسیر جنوبی تنگه هرمز را حتی برای یک ساعت به رسمیت نمی‌شناسد
  • گوشت برزیلی در خود برزیل ارزان شد در ایران نه
  • حدود ۵ هزار دانشجو توانخواه در کشور وجود دارد
  • برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ۱۹ شهرستان منتخب آغاز شد
  • ۳۳۶ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند
  • اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه‌ها
  • فعالیت ۱۱۸ بیمارستان در مرزهای شش گانه اربعین
  • اورژانس کشور: ضرورت مصرف غذای سبک در اربعین
  • تیم میکس تپانچه بادی ایران طلایی شد
  • قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌‌ نشین
  • خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد
  • مرضیه برومند دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد
  • تخم مرغ گرانتر می شود
  • اعلام رسمی اشتباه ممبینی در معرفی گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال

۴۰ فضای ورزشی طی هفته دولت در فارس افتتاح می‌شود

معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس از بهره‌برداری ۴۰ فضای ورزشی مدارس استان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۲۷ فضای ورزشی در فارس در دست اجراست که ۴۰ پروژه در هفته دولت افتتاح می‌شود و سایر طرح‌ها نیز تا آغاز سال تحصیلی جدید تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

ورزش
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سید کاظم حسینی، معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان،‌ در آیین افتتاح دوره توانمندسازی معاونان و کارشناسان تربیت‌بدنی و سلامت استان در شیراز اظهار کرد: این دوره‌ها با محوریت اجرای پروژه مهر و با هدف ارتقای آمادگی مدارس برای سال تحصیلی جدید برگزار می‌شود.

وی افزود: در این کارگاه‌ها موضوعاتی همچون ساماندهی نیروی انسانی، حفظ نیروهای تخصصی سلامت، شاداب‌سازی محیط مدارس، ارتقای ایمنی، بهسازی سرویس‌های بهداشتی، تجهیز اتاق‌های بهداشت و تأمین کیف کمک‌های اولیه مورد بررسی قرار گرفت.

حسینی همچنین از ارزیابی فضاها و تجهیزات ورزشی مدارس در قالب پروژه مهر خبر داد و گفت: عملکرد ادارات آموزش و پرورش استان و برنامه‌ریزی برای نیمه دوم سال تحصیلی نیز در این دوره‌ها بررسی می‌شود.

در ادامه رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز با اشاره به برنامه‌های پروژه مهر گفت: توانمندسازی نیروی انسانی، تأمین تجهیزات بهداشتی و بهسازی سرویس‌های بهداشتی از مهم‌ترین محورهای این طرح است.

محمدعلی زارعی افزود: برای سال تحصیلی جدید، چهار هزار و ۲۱۰ کیف کمک‌های اولیه، ۱۱۰ اتاق بهداشت و ۷۳ دستگاه مولاژ آموزش احیای قلبی ـ ریوی (CPR) برای مناطق آموزشی استان تأمین شده که همزمان با آغاز مدارس در قالب «کاروان مهر و نشاط» توزیع خواهد شد.

وی اجرای برنامه‌های غربالگری، آموزش بیماری‌های واگیر و غیرواگیر و ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان را از دیگر برنامه‌های سلامت مدارس در سال تحصیلی آینده عنوان کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه