دومین فستیوال کاراته فارس با حضور ۲ هزار کاراتهکا برگزار شد
دومین فستیوال کاراته استان فارس با حضور بیش از دو هزار کاراتهکا در بخش سبکهای کنترلی و آزاد و در دو بخش بانوان و آقایان برگزار شد.
، این فستیوال با هدف ایجاد همدلی، تقویت حس رقابت و آشنایی خردسالان و نونهالان با شرایط مسابقه در سالنهای ورزشی شیراز برگزار شد.
عبدالله نیکبختی، رئیس هیأت کاراته استان فارس، محسن زارعی، دبیر و زهرا رنجبر، نایبرئیس هیأت، برگزاری این رقابتها را زیر نظر داشتند.
نیکبختی ضمن تشکر از همراهی مربیان، داوران، روسای هیأتهای کاراته شهرستانها و نمایندگان سبکهای کاراته فارس، گفت: هدف از برگزاری این فستیوال، ایجاد حس همدلی، تقویت و آشنایی نسل آینده کاراته استان با شرایط رقابت و مسابقه است.
وی با اشاره به استقبال گسترده از این رقابتها، افزود: حضور بینظیر بیش از دو هزار ورزشکار در این فستیوال، بیانگر همراهی و همافزایی خانواده کاراته با هیأت استان است.
رئیس هیأت کاراته استان فارس تصریح کرد: ظهور استعدادهای کاراته استان در عرصه این رقابتها شکل میگیرد و با برنامهریزی مناسب، استعدادهای برتر را برای آینده قهرمانپروری کاراته فارس تربیت خواهیم کرد.

ارسال نظر