سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

شتاب توسعه شهری در فارس؛ اجرای قراردادهای ۱۳۰۰ میلیارد تومانی در شهرهای استان

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های فارس از اجرای قراردادهای عمرانی و خدماتی به ارزش ۱۳۰۰ میلیارد تومان در شهرهای مختلف استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با هدف ارتقای خدمات شهری در حال اجراست.

سازمان همیاری شهرداری های فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، ابراهیم صبوری، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان، با اشاره به عملکرد یک‌ساله این سازمان اظهار کرد: در یک‌سال اخیر مجموعه‌ای از اقدامات در حوزه‌های عمرانی، خدماتی، رفاهی و حقوقی در دستور کار قرار گرفته که بخشی از آن به اجرای پروژه‌های گسترده در شهرهای مختلف استان اختصاص داشته است.

وی افزود: در این بازه زمانی، قراردادهایی به ارزش ۱۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه پروژه‌های عمرانی و خدماتی شهری در سطح شهرهای فارس منعقد و در حال اجراست.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان فارس با اشاره به توسعه زیرساخت‌های انرژی‌های نو ادامه داد: با توجه به رشد مصرف برق و ناترازی تولید، تفاهم‌نامه ایجاد نیروگاه خورشیدی پنج مگاواتی برای شهرداری‌های استان به امضا رسیده است.

صبوری همچنین از پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه تصفیه‌خانه لوکال شهرداری شیراز خبر داد و گفت: این پروژه با هدف ارتقای کیفیت تصفیه فاضلاب و کمک به حفظ محیط زیست در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

وی در ادامه درباره پروژه‌های بهسازی معابر شهری اظهار کرد: قرارداد اجرای آسفالت حفاظتی به ارزش ۲۵۰۰ میلیارد ریال در معابر شیراز اجرا شده و همچنین در سایر شهرهای استان، پروژه اجرای آسفالت ۲۳۰ هزار متر مربع از معابر با ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال در حال اجراست.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان فارس با اشاره به توسعه خدمات درمانی کارکنان شهرداری‌ها گفت: تعداد شهرداری‌های تحت پوشش صندوق تکمیل درمان از ۴۴ به ۷۷ شهرداری افزایش یافته و بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال در این حوزه هزینه شده است.

وی افزود: همچنین تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد از صفر به ۷۵ مرکز شامل بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها، مراکز تصویربرداری، دندان‌پزشکی و داروخانه‌ها رسیده و خدمات به‌صورت آنلاین ارائه می‌شود.

صبوری با اشاره به حل و فصل بخشی از پرونده‌های حقوقی و احیای منابع مالی سازمان بیان کرد: در یک‌سال اخیر، ۸۷۰ میلیارد تومان از منابع مالی تضییع‌شده سازمان که سال‌ها راکد مانده بود، احیا شده است.

وی ارزش ریالی مجموع اقدامات انجام‌شده را حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این اقدامات با هدف تقویت خدمات شهری، ارتقای زیرساخت‌ها و حمایت از شهرداری‌های استان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های فارس در ادامه با قدردانی از حمایت‌های استاندار فارس تصریح کرد: این حمایت‌ها نقش مهمی در پیشبرد پروژه‌ها و ارتقای عملکرد سازمان داشته است.

صبوری در پایان تأکید کرد: این سازمان به‌ عنوان بازوی اجرایی و پشتیبان شهرداری‌ها، به‌ویژه در شهرهای کوچک و کم‌برخوردار، نقش مهمی در توسعه و آبادانی استان ایفا می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه