سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

تشدید برخورد با سد معبر و ساماندهی بارفروشان در شیراز

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز از تداوم اجرای طرح‌های ساماندهی بارفروشان، رفع سد معبر و آزادسازی پیاده‌راه‌ها با همکاری دستگاه‌های اجرایی، نظارتی، انتظامی و پلیس راهور خبر داد و بر برخورد قانونی با متخلفان و تقویت زیرساخت‌های استقرار بارفروشان تأکید کرد.

بارفروشان
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، نشست مشترک دستگاه‌های اجرایی، نظارتی، انتظامی و پلیس راهور شهرستان با حضور معاون حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز، مدیران دستگاه‌های مرتبط و معاونان اجرایی مناطق یازده‌گانه شهرداری با هدف بررسی روند اجرای مصوبات پیشین درباره ساماندهی بساط‌گستران، رفع سد معبر و پاکسازی پیاده‌راه‌ها از خودروهای نمایشگاه‌های اتومبیل، تعمیرکاران و واحدهای تزئیناتی برگزار شد.

روح‌الله خوشبخت، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز، با تأکید بر ضرورت تداوم همکاری میان دستگاه‌های مسئول گفت: رفع سد معبر، ساماندهی بارفروشان و برقراری نظم پایدار در معابر شهری از مطالبات مهم شهروندان است و تحقق آن نیازمند هم‌افزایی همه دستگاه‌های مرتبط خواهد بود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در قالب گشت‌های همپوشان ساماندهی بارفروشان افزود: طی هفته‌های اخیر شناسایی و ساماندهی نقاط هدف با جدیت دنبال شده و نتایج مطلوبی به همراه داشته است، اما استمرار همکاری‌ها برای دستیابی به شرایط مطلوب ضروری است.

خوشبخت همچنین از فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای استقرار بارفروشان در سه نقطه منطقه سه شهرداری شامل بلوار شهید وفایی، گود گل‌کنان و بازارچه نیستان خبر داد و گفت: تجهیز این فضاها از جمله تأمین روشنایی، آسفالت و امکانات مورد نیاز در حال انجام است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با تأکید بر غیرقابل قبول بودن هرگونه اشغال پیاده‌روها و معابر عمومی اظهار داشت: مناطق یازده‌گانه شهرداری موظف‌اند در چارچوب ضوابط قانونی نسبت به رفع سد معبر و آزادسازی فضاهای عمومی اقدام کنند.

وی همچنین از تشکیل کارگروه مشترک شهرداری و پلیس برای بررسی میدانی نقاط دارای مشکلات ترافیکی خبر داد و افزود: نمایندگان پلیس، معاونت محیط زیست و خدمات شهری و مناطق شهرداری به‌صورت مشترک راهکارهای اجرایی لازم را در محورهای مختلف شهر بررسی و اجرا خواهند کرد.

خوشبخت با اشاره به ساماندهی اصناف متخلف گفت: فرآیند شناسایی و اخطار به صنوفی که با اشغال معابر موجب مزاحمت برای شهروندان می‌شوند در حال انجام است و در صورت تداوم تخلف، اقدامات قانونی لازم اجرا خواهد شد.

وی همچنین از آغاز نصب بنرها و اطلاعیه‌های عمومی برای آگاهی‌بخشی به شهروندان، اصناف، بارفروشان و بساط‌گستران درباره ضوابط و زمان‌بندی اجرای طرح‌های ساماندهی خبر داد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز در پایان ابراز امیدواری کرد با استمرار همکاری‌های بین‌بخشی و اجرای دقیق مصوبات، روند ساماندهی بارفروشان، رفع سد معبر و ارتقای انضباط شهری با شتاب بیشتری دنبال شده و به بهبود کیفیت زندگی شهروندان و افزایش رضایتمندی عمومی منجر شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه