سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس:

زیرساخت‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی حداکثر طی دو سال بازسازی می‌شوند

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: زیرساخت‌های آسیب‌دیده پالایشگاهی و پتروشیمی منطقه پارس جنوبی با دانش بومی، تجهیزات ساخت داخل و توسط متخصصان ایرانی، با طراحی و فناوری جدید و با ظرفیت تولید بیش از قبل بازسازی و نوسازی خواهند شد.

سید اسماعیل حسینی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سیداسماعیل حسینی، سخنگوی کمیسیون انرژی و نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، در جریان بازدید تعدادی از اعضای کمیسیون انرژی از زیرساخت‌های آسیب‌دیده حوزه انرژی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی با اعلام این خبر افزود: در این سفر دو روزه که به همراه  مالک شریعتی رئیس کارگروه نظارت بر اجرای احکام برنامه هفتم پیشرفت کمیسیون و تعدادی از مدیران صنعت نفت حضور داشتند، ضمن بازدید از پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌هایی که مورد حمله دشمن آمریکایی-صهیونی قرار گرفته بودند در نشست‌هایی با حضور مدیران و مهندسان این صنایع به بررسی پیشرفت فرآیند آواربرداری، بازسازی و نوسازی پرداختند.

نماینده مردم شیراز و زرقان تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود حدود ۵۰ درصد از بازسازی‌ها تا قبل از شروع فصل سرد سال انجام شود و در مدت حداکثر ۲ سال و طی چند مرحله کار آواربرداری، بازسازی و نوسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده تکمیل و با ظرفیتی بیش از گذشته وارد مدار تولید شود. 

وی یادآور شد: انتظار است در این مدت مردم رشید ایران با صرفه‌جویی و مصرف بهینه گاز و دیگر حامل‌های انرژی جهاد خود را تکمیل و مانع تحقق اهداف دشمنان شوند.

همچنین در این بازدید موضوعات مربوط به حقوق و پاداش پایان خدمت بازنشستگان، از مطالبات صنفی پرسنل صنعت نفت بود که مقرر شد اعضای کمیسیون انرژی از طریق دولت و مجلس پیگیر رفع این مشکلات به جهت ایجاد انگیزه خدمت بیشتر شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه