مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد؛

آغاز برداشت گندم از ۶۰۰۰ هکتار مزارع خنج/ پیش‌بینی تولید ۲۰ هزار تن محصول

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از آغاز عملیات برداشت گندم در سطح ۶۰۰۰ هکتار از اراضی آبی و دیم این شهرستان خبر داد و پیش‌بینی کرد که امسال بیش از ۲۰ هزار تن محصول تولید و روانه مراکز خرید شود.

برداشت گندم در شهرستان اهر
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

علی علی‌پور، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج، امروز  چهارشنبه دوم اردیبهشت‌ماه،  با اعلام این خبر گفت: کار برداشت گندم از روزهای پایانی فروردین‌ماه در روستاهای «کورده»، «فیدویه» و «گرمشت» شهرستان خنج کلید خورده است و پیش‌بینی می‌شود این فرآیند تا اوایل خردادماه سال جاری ادامه یابد.

وی با تشریح سطح زیرکشت این محصول راهبردی در شهرستان تصریح کرد: در سال زراعی جاری، ۴۰۰۰ هکتار از اراضی به کشت گندم آبی و ۳۰۰۰ هکتار به کشت گندم دیم اختصاص یافته است که طبق ارزیابی‌های کارشناسی، انتظار می‌رود حجم تولید نهایی از مرز ۲۰ هزار تن فراتر رود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج به آمادگی زیرساخت‌ها برای تحویل محصول کشاورزان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر دو مرکز خرید در مناطق «کورده» و «حومه» با ظرفیت تقریبی ۱۰ هزار تن، فرآیند خرید تضمینی گندم را در سطح شهرستان آغاز کرده‌اند تا دسترنج کشاورزان در کمترین زمان ممکن ذخیره‌سازی شود.

علی‌پور همچنین از نظارت دقیق بر عملیات برداشت خبر داد و گفت: شش اکیپ از کارشناسان فنی مدیریت جهاد کشاورزی خنج وظیفه رصد، ارزیابی و نظارت میدانی را بر عهده دارند.

به گفته وی، مدیریت صحیح برداشت مزارع و به‌ویژه کنترل ریزش کمباین‌ها از مهم‌ترین اولویت‌های این تیم‌های نظارتی برای جلوگیری از هدررفت محصول و حفظ سرمایه ملی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه