وزیر آموزش و پرورش:

حل مشکلات معیشتی و ارتقای توانمندی تخصصی معلمان در اولویت قرار دارد

وزیر آموزش و پرورش،‌ با بیان اینکه برای رفع همه نگرانی‌های معلمان از نظرات همکاران باتجربه آموزش و پرورش استفاده شده است، گفت: در پی حل مشکلات معیشتی، ارتقای توانمندی‌های تخصصی و توسعه فضاها و تجهیزات آموزشی هستیم.

آموزش و پرورش فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌و‌پرورش عصر امروز دوشنبه ۲۷ بهمن ماه در سفر یک روزه خود به استان فارس در دیدار با جمع منتخبی از خیرین مدرسه ساز، فرهنگیان و دانش آموزان رؤسای ادارات آموزش و پرورش سراسر استان که در باشگاه فرهنگیان شماره دو شیراز برگزار شد،  با گرامیداشت یاد و خاطر مرحوم بهمن بیگی، اظهار کرد: استاد بهمن بیگی، در حوزه رسیدگی به محرومین و عشایر غیور کشور، کار ارزشمند و کم نظیری انجام دادند.

کاظمی تصریح کرد: در حوزه مدرسه سازی، خوشبختانه خیرین، یک رکورد بی نظیر در سال جاری رقم زدند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، ادامه داد: وظیفه خود دانستیم در مراسم معنوی یادمان معلم شهیدی که معلمی در تراز جمهوری اسلامی بود؛ حسین بابری حضور یابیم.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر حفظ انسجام موجود در بین مدیران استان  فارس، گفت: تداوم این موفقیت ها و انسجام خوبی که در این استان وجود دارد، نیازمند انجام کارهای تیمی و استمرار همدلی ها و همراهی ها است.

کاظمی خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات آموزش و پرورش طی سال ها انباشته شده است و رفع آنها نیازمند برنامه ریزی و  وقت گذاری است.

وی خاطرنشان کرد: نظام مسائل آموزش و پرورش را به دو بخش مسائل جاری و مقطعی و مسائل دائمی تقسیم کردیم؛ مسائل جاری شامل مشکلاتی مانند؛ معیشت معلمان، رتبه بندی، ارتقای توانمندی ها، استاندارد سازی محتواهای آموزشی و ...،می شود.

کاظمی گفت: رتبه بندی را مورد تحلیل و بررسی قرار دادیم و سعی کردیم  به گونه اجرا شود که حقی از کسی ضایع نشود.

کاظمی با بیان اینکه برای رفع همه نگرانی‌های معلمان از نظرات عقلا و همکاران باتجربه آموزش و پرورش استفاده شده است، اظهار کرد: در پی حل مشکلات معیشتی، ارتقای توانمندی‌های تخصصی و توسعه فضاها و تجهیزات آموزشی هستیم.

وی در ادامه افزود: توجه یک رئیس جمهور به آموزش و پرورش تا این سطح بی نظیر است و ما همواره شاهد پیگیری مسائل تعلیم و تربیت از سوی ایشان  هستیم.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد:  نقطه تحول ما در مدرسه، برنامه درسی دانش آموزان است که بیش از پنجاه سال قبل هدف گذاری شده است. ما تغییر این مسیر و  تحول را آغاز کردیم چرا که تحول در حکمرانی آموزش و پرورش مهم  است و باید به آن پرداخته شود‌.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه