یک مسئول در سازمان جهاد کشاورزی استان:

توزیع برنج تنظیم بازار در فارس ادامه دارد

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از توزیع ۲۱۷۰ تن برنج طی دی‌ماه جاری در این استان خبر داد و گفت: توزیع برنج تنظیم بازار در استان ادامه دارد.

برنج
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، صمد کردی پور سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان، در این رابطه،  گفت: از ابتدای سال جاری هشت هزار و ۵۰۰ تن برنج سهمیه خانوار از محل موجودی ذخایر راهبردی انبارهای شرکت غله در این استان توزیع شده است.

کردی پور افزود:  بیش از دو هزار و ۱۷۰ تن از این سهمیه در دی ماه توزیع شده است که یک هزار و ۲۲۵ تن برنج هندی و مابقی برنج سفید پاکستانی بود.

وی افزود: برنج هندی سهمیه خانوار از طریق شبکه توزیع شامل تعاونی ها، فروشگاه های زنجیره ای و فروشگاه های بزرگ و اصناف منتخب با نرخ مصوب و نظارت شده در این استان توزیع شده است.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اظهار کرد: یک هزار تن برنج نیز در حال تامین است و تا پایان بهمن ماه توزیع می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه