پیکر مطهر ۵ شهید امنیت، همزمان با راهپیمایی مردم شیراز تشییع شد
پیکر مطهر پنج نفر از شهدای حافظان امنیت، امروز دوشنبه ۲۲ دی ماه همزمان با راهپیمایی مردم شیراز تشییع شد.
، پیکر مطهر پنج شهید که در جریان اغتشاشات اخیر به شهادت رسیدند، عصر امروز دوشنبه ۲۲ دی ماه بر روی دستان هزاران نفر از مردم شهیدپرور شیراز تشییع شد.
این شهدا شامل حجت الاسلام علیرضا حقیقی، خسرو محمدی نورآبادی، قدرت منجذب، محمدحسین قنبری مهارلو و علی محمدی بودند که در جریان اغتشاشات اخیر از سوی اغتشاشگران و گروه های تروریستی مسلح به شهادت رسیدند.
هزاران نفر از مردم شهید پرور شیراز که در راهپیمایی محکومیت اقدامات اغتشاشگران و تروریستیهای مسلح وابسته به رژیم صهیونیستی و آمریکا شرکت کرده بودند در چهارراه پیروزی شیراز نماز میت بر پیکر مطهر شهدا به امامت آیتالله لطفالله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس قرائت کردند.
در پایان این مراسم پیکرهای شهدا برای خاکسپاری به زادگاهشان منتقل شدند که بناست شهید حجتالاسلام علیرضا حقیقی در قیروکارزین، پیکر شهید خسرو محمدی نورآبادی در نورآباد ممسنی و پیکر شهیدان قدرت منجذب، محمدحسین قنبری مهارلو و علی محمدی در شیراز خاکسپاری شود.
ارسال نظر