English

سقوط خودروی آفرودی به رودخانه در لارستان؛ دو نفر جان باختند

فرماندار لارستان از سقوط یک خودروی آفرودی به رودخانه در مسیر باغ‌شهرهای منطقه حسن‌لوری خبر داد و گفت: این حادثه بامداد جمعه ۲۸ آذرماه و در پی بارندگی شدید رخ داد که در نهایت به جان‌باختن دو سرنشین خودرو انجامید.

به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، مختار عباسی فرماندار لارستان امروز جمعه ۲۸ آذرماه در این زمینه اظهار کرد: متاسفانه به رغم همه هشدارها مبنی بر عدم تردد غیر ضروری در مسیرهای پرخطر و رودخانه‌ها و مسیل‌ها، ساعت ۱:۳۰ بامداد جمعه در تماسی با آتش نشانی اعلام شد که یک خودرو آفرودی در مسیر رفت یا برگشت از باغ شهرهای منطقه حسن لوری به رودخانه سقوط کرده است.

وی  افزود: نیروهای امدادی، یک ساعت پس از آن، خودرو را پیدا کردند و جستجو برای یافتن سرنشینان نیز ادامه یافت که در نهایت ساعت ۱۰:۱۵ جسد ۲ سرنشین نیز یافت شد.

فرماندار لارستان گفت: در مجموع ۲ سامانه بارشی هفته جاری، ۱۶۵ میلی متر باران در این شهرستان بارید و براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی این بارندگی، از ساعات پیش رو، دوباره از سر گرفته می‌شود.

مختاری با بیان ایکه هر چند برخی نقاط شهری و روستایی در مقاطعی دچار آبگرفتگی شدند، اما اکنون همه مسیرهای ارتباطی شهرها و روستاهای لارستان باز است.

وی ادامه داد: با این حال توصیه می‌شود، مردم از هرگونه تردد غیر ضروری تا پایان ایم سامانه بارشی، خودداری کنند.

فرماندار لارستان با بیان اینکه آسیب‌هایی به برخی از منازل مسکونی بویژه در روستاها وارد شده، گفت: ارزیابی‌ها در این خصوص در حال انجام است و پس از پایان فعالیت این سامانه بارشی، جمع بندی و اعلام خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه