مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک شیراز:

تمرکز بر تولیدات دانش‌بنیان، حضور صنایع الکترونیک شیراز در بازارهای خارجی را هموار می‌کند

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک شیراز گفت: این مجموعه با تقویت خطوط تولید، به‌روزرسانی تجهیزات و توسعه فناوری‌های نوین، افزایش ظرفیت ساخت محصولات دانش‌بنیان را دنبال می‌کند. ارتقای کیفیت و ورود به بازارهای جدید داخلی و خارجی از دیگر اهداف شرکت صنایع الکترونیک شیراز است.

صنایع الکترونیک
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، علیرضا عابد مدیرعامل صنایع الکترونیک شیراز (صاشیراز) امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه در دیدار با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با تشریح برنامه‌های عملیاتی شرکت صنایع الکترونیک شیراز گفت: با تقویت خطوط تولید، به‌روزرسانی تجهیزات و توسعه فناوری‌های نوین، هدف ما افزایش ظرفیت ساخت محصولات دانش‌بنیان، ارتقای کیفیت و ورود به بازارهای جدید داخلی و خارجی است. این شرکت همچنان بر بومی‌سازی قطعات راهبردی و کاهش وابستگی صنعتی کشور تمرکز دارد.

وی بر اهمیت همکاری با دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: پیشبرد پروژه‌های فناورانه و صنعتی بدون هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف امکان‌پذیر نیست و امیدواریم این همکاری‌ها زمینه‌ساز جهش بیشتر تولید در استان شود.

 

تأکید بر توسعه توان تولیدی و نوآوری در صنایع الکترونیک شیراز

در ادامه کریم مجرب، مدیرکل صمت فارس در این دیدار گفت: ظرفیت‌های موجود در صنایع الکترونیک شیراز، به‌ویژه در زمینه طراحی و تولید تجهیزات پیشرفته، می‌تواند نقش مهمی در توسعه فعالیت‌های اقتصادی استان و ارتقای زنجیره تأمین صنعتی کشور ایفا کند. حمایت از این توانمندی‌ها و تسهیل مسیر رشد آن‌ها از اولویت‌های ما در صمت فارس است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس، به‌ همراه معاونان این اداره‌کل، با حضور در شرکت صنایع الکترونیک شیراز از خطوط تولید قطعات و تجهیزات صنعتی بازدید کرد. در این بازدید، آخرین دستاوردهای فنی، برنامه‌های توسعه تولید و پروژه‌های نوآورانه این مجموعه مورد بررسی قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه