English

رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور خبر داد:

برنامه‌ریزی جدی برای کاهش جمعیت اتباع غیرمجاز در فارس

مشاور وزیر کشور و رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، در جریان سفر به شیراز و حضور در نشست کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس، از برنامه‌ریزی جدی برای کاهش جمعیت اتباع غیرمجاز در فارس خبر داد و عملکرد این استان را در سامان‌دهی اتباع موفق توصیف کرد.

اتباع غیرمجاز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، نادر یاراحمدی مشاور وزیر کشور و رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی،   با اشاره به نقش تاریخی این استان در میزبانی از پناهندگان و مهاجران گفت: استان فارس همواره در برخورد با اتباع، رویکردی انسانی و مسئولانه داشته است. در گذشته نیز شهرهایی مانند جهرم، میزبان پناهندگان عراقی بودند و امروز نیز این روحیه میزبانی در استان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت مهاجران کشور در خارج از مهمان‌ شهرها زندگی می‌کنند، اظهار داشت: از مجموع حدود پنج میلیون مهاجر، پناهنده و آواره در کشور، تنها ۳۳ هزار نفر در مهمان‌شهرها سکونت دارند که حدود ۷۰۰ نفر از آنان در مهمان‌شهر سروستان حضور دارند؛ با این حال، کمک‌های بین‌المللی برای پشتیبانی از این افراد بسیار محدود است.

یاراحمدی با اشاره به محدودیت منابع بین‌المللی افزود: لازم است با همراهی دستگاه‌های ملی و استانی و از طریق تعامل با سازمان‌های بین‌المللی، تلاش بیشتری برای تأمین هزینه‌ها و ارتقای شرایط خدمات‌رسانی به مهاجران انجام شود.

مشاور وزیر کشور در ادامه از عملکرد مثبت فارس در مدیریت اتباع خارجی خبر داد و گفت: در یک سال گذشته، ۷۲ هزار نفر از اتباع غیرمجاز از استان فارس طرد شده‌اند و در حال حاضر حدود ۱۴۰ هزار نفر اتباع مجاز در این استان سکونت دارند. این آمار نشان می‌دهد سهم فارس از میانگین کشوری مهاجران که ۶ و ۶ دهم درصد بود، اکنون به حدود ۵ درصد رسیده است.

یاراحمدی با بیان اینکه روند سامان‌دهی در فارس رضایت‌بخش است، خاطرنشان کرد: در صورت تداوم همین سیاست‌ها و همکاری میان دستگاه‌های ذی‌ربط، دستیابی به چشم‌انداز کاهش حضور اتباع غیرمجاز به زیر ۳ درصد در استان فارس کاملاً امکان‌پذیر است.

وی از همراهی کمیسیون شوراهای مجلس، استانداری فارس و نمایندگان مردم در مجلس برای پیگیری مسائل حوزه مهاجران قدردانی کرد و گفت: حضور اعضای کمیسیون در استان و مشاهده مستقیم شرایط، فرصت مغتنمی برای طرح دقیق‌تر مشکلات و برنامه‌ریزی‌های مشترک در این حوزه فراهم کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه