English

امام جمعه شیراز:

شهید فهمیده‌ها امروز هم در میدان حضور دارند

نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، گفت: جوانان و نوجوانان دهه ۸۰ و ۹۰ ما فعال و میدان‌دار هستند و کارهای بزرگ و شگرفی انجام می‌دهند و اگر روزی شهید فهمیده نماد غیرت و ایمان نوجوانان بود، امروز نیز نوجوانان ۱۳ ساله ما همان راه را ادامه می‌دهند.

امام جمعه شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، آیت‌الله لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۹ آبان ماه، با اشاره به در پیش بودن دهه فاطمیه و تقارن آن با روز دانش‌آموز و روز مبارزه با استکبار جهانی افزود: امروز نسل دهه نودی‌ها در کشور پرچم مبارزه با استکبار را در دست دارند.

وی اظهار کرد: دانش‌آموزان نقش‌آفرینان اصلی صحنه‌های مذهبی هستند و ۹۵ درصد جوانان و نوجوانان ما در مراسم‌های مرتبط با اهل‌بیت (ع) حضور فعال دارند.

آیت الله دژکام ادامه داد: جوانان و نوجوانان دهه ۸۰ و ۹۰ ما فعال و میدان‌دار هستند و کارهای بزرگ و شگرفی انجام می‌دهند و اگر روزی شهید فهمیده نماد غیرت و ایمان نوجوانان بود، امروز نیز نوجوانان ۱۳ ساله ما همان راه را ادامه می‌دهند، ممکن است میدان نبرد تغییر کرده باشد، اما روح ایثار همان است.

نماینده ولی فقیه در فارس گفت: فریاد مبارزه با استکبار و فرهنگ استکبارستیزی در این کشور نسل به نسل تکرار می‌شود و سردمداران زورگوی جهان بدانند که در رویارویی با نوجوانان و جوانان ایرانی، حتما شکست خواهند خورد.

امام جمعه شیراز افزود: اینکه نوجوان ایرانی از المپیاد علمی سربلند برمی‌گردد یعنی او، ایران را قوی می‌خواهد؛ وقتی جوانان ما در میدان های ورزشی مدال می‌آورند، باید قدر حضور آنها را دانست و از آنان حمایت کرد تا مسیر پیشرفت خود را با قدرت بیشتری ادامه دهند.

آیت الله دژکام، ضمن قدردانی از والدین و مسئولان آموزشی گفت: باید از خانواده‌ها و مربیانی که این جهت‌دهی صحیح را به دانش‌آموزان می‌دهند، تشکر کرد.

نماینده ولی فقیه در فارس، با اشاره به روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ادامه داد: اوج این روز در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نمود یافت، جایی که ملت ایران در برابر استعمارگری آمریکا، انگلیس و دیگر هم‌پیمانان آنها ایستاد؛ ایران از این قدرت‌های استکباری نیش‌های زیادی خورده است.

آیت الله دژکام افزود: در کودتای ۲۸ مرداد و وقایع سال‌های ۳۱ و ۳۲ شاهد بودیم که آمریکا دولت رسمی دکتر مصدق را برکنار کرد و فردی را که خود می‌خواست بر سر کار آورد و امروز هم ترامپ نادان همان مسیر را دنبال می‌کند.

وی، با تاکید بر بیداری ملت ایران ادامه داد: ملت سربلند ایران اسلامی با بصیرت و آگاهی از تاریخ، در برابر استکبار ایستاده است تا پای استکبار جهانی را از منطقه غرب آسیا کوتاه کند.

او اظهار کرد: امروز به همه مستکبرانی که دندان تیز کرده‌اند هشدار می‌دهیم که علاوه بر نسل‌های گذشته، اکنون با نسل دهه نودی ما روبه‌رو هستند که پرچم مبارزه با استکبار را در دست دارند.

امام جمعه شیراز، با اشاره به ۱۴ آبان، روز فرهنگ عمومی گفت: در سال ۵۷ که انقلاب کردیم، در واقع با تمدن غربی مواجهه‌ای فرهنگی داشتیم. غربی‌ها کوشیدند فرهنگ از خدا گریخته خود را به جامعه ما تحمیل کنند اما ملت ایران ایستاد و نپذیرفت. این حرکت از سال ۵۷ تا امروز با همان قوت، بلکه قوی‌تر ادامه دارد.

آیت الله دژکام افزود: عمق وجود مردم ایران به فرهنگ اسلامی وابسته است و اکثریت جامعه به آن احترام می‌گذارند؛ مخالفان در اقلیت‌اند و نباید واقعیت جامعه وارونه جلوه داده شود؛ مراقبت از اسلامی بودن فرهنگ بسیار جدی است، اما شیوه حکمرانی متناسب با شرایط داخلی و بین‌المللی تغییر کرده است و مردم باید این انتخاب آگاهانه را درک کنند.

وی ادامه داد: در هر ارزش دینی، متدینان باید نشان دهند که پای ارزش‌های خود ایستاده‌اند تا در سطح جهانی روشن شود که مردم ما با انتخاب خود، نه از روی اجبار، مسیر دینی را برگزیده‌اند و زیر پرچم امام حسین (ع) ایستاده‌اند.

نماینده ولی فقیه در فارس گفت: این فرهنگی است که به جهان عرضه خواهیم کرد تا بدانند ایران پای ارزش‌های خود مردم‌ سالارانه ایستاده و تا پایان نیز در همین مسیر خواهد ماند.

آیت الله دژکام افزود: در حرم سوم اهل‌بیت (ع) و شیراز جنت‌تراز، حرکت‌های مذهبی به‌ صورت عمیق، معنوی و بسیار گسترده شکل گرفته و این برنامه‌ها همواره در حال برگزاری است.

او ادامه داد: در نزدیک به یک‌هزار و ۲۰۰ نقطه از شهر، هیات‌های مذهبی در مناسبت‌های مختلف فعالیت دارند و این نشان می‌دهد که شیراز، شهر اهل‌بیت (ع) است و مردم به اقتضای وجود حرم اهل‌بیت توجه ویژه‌ای دارند.

امام جمعه شیراز، با تاکید بر لزوم تقویت نمود اجتماعی و رسانه‌ای فعالیت‌های مذهبی گفت: یک رویکرد درون‌گرایانه در این مجموعه‌ها وجود دارد که باعث می‌شود برخی حرکت‌های مذهبی کمتر دیده شوند.

آیت الله دژکام افزود: این امر نیاز به تغییر رویکرد دارد و از مسئولان فرهنگی و هیات‌های مذهبی انتظار می‌رود که جلوه‌های دینی و مذهبی حرم سوم اهل‌بیت (ع) را بروز و ظهور بیشتری دهند تا این جلوه‌ها پررنگ‌تر و مشهودتر شود.

وی در بخش دیگری خطبه‌ها به اهمیت حفظ و تقویت فرهنگ اسلامی و ایرانی در مقابل هجمه‌های فرهنگی غرب و بر عمق و پایبندی مردم به ارزش‌های دینی تأکید کرد و ادامه داد: مسیر انقلاب و ارزش‌های دینی، مسیر امام حسین (ع) و فاطمه زهرا (س) است که باید با بصیرت و ایمان حفظ و ترویج شود و همه فعالان فرهنگی باید در این راه تلاش و همکاری بیشتری داشته باشند و همواره در مسیر حق و عدالت قدم بردارند.

نماینده ولی فقیه در فارس در پایان، ایران اسلامی را همواره نماد پایبندی به ارزش‌های مردم سالاری و اسلام دانست و تصریح کرد: ایران در مسیر حفظ ارزش‌های دینی و ملی خود ثابت قدم است و تا رسیدن پرچم به دست صاحب اصلی‌اش، امام زمان (عج) ادامه خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه