English

مدیر حقوق عامه سند تحول قوه قضاییه خبر داد؛

اجرای کامل راهکارهای ۱۷۱ و ۱۷۲ سند تحول قضائی در زندان مرودشت

مدیر حقوق عامه سند تحول و تعالی قوه قضاییه و مسئول پیگیری راهکارهای سند تحول قضائی در زندانها، با حضور در زندان مرودشت روند اجرای راهکارهای ۱۷۱ و ۱۷۲ سند تحول قضایی را در این زندان که به صورت پایلوت در حال اجراست به صورت میدانی مورد بازدید و بازرسی قرار داد.

زندان های فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، مدیر حقوق عامه سند تحول و تعالی قوه قضاییه و مسئول پیگیری راهکارهای سند تحول قضائی در زندانها، با حضور در زندان مرودشت روند اجرای راهکارهای ۱۷۱ و ۱۷۲ سند تحول قضایی را در این زندان که به صورت پایلوت در حال اجراست به صورت میدانی مورد بازدید و بازرسی قرار داد. 

در این بازدید که با حضور حمید جهانگیری معاون اداره کل فرهنگی و تربیتی سازمان زندان‌های کشور و انصاری معاون سلامت - اصلاح و تربیت اداره کل زندان‌های فارس و جمعی از مسئولین ستادی اداره کل ترتیب یافت، علی اکبر منصوری مدیر زندان مرودشت گزارش مشروحی از روند اجرای پروژه راهکارهای ۱۷۱ و ۱۷۲ سند تحول قوه قضاییه کشور را در این موسسه کیفری ارائه کرد و از حمایتهای مدیرکل زندانهای استان و همکاری نهادهای علمی و قضائی و دانشگاهی مرتبط و مؤثر در اجرای آن تقدیر نمود.

در ادامه به ترتیب معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندان‌های فارس؛ رئیس اداره بهداشت و درمان اداره کل زندان‌ها، رئیس اداره فرهنگی و تربیتی اداره کل و رئیس گروه آمار و فناوری اطلاعات اداره کل زندان‌ها به بیان عملکرد خود در راستای اجرای این طرح در حوزه زندان مرودشت پرداختند.

همچنین مدیر حقوق عامه سند تحول قضائی قوه قضاییه و معاون اداره کل فرهنگی سازمان زندان‌ها، از بخش‌های مختلف زندان مرودشت به صورت میدانی بازدید بعمل آورده و تمامی فرایندهای اجرای راهکارهای ۱۷۱ و ۱۷۲ سند تحول را مورد بررسی قرار دادند. 

در پایان این بازدید ۸ ساعته، امیر غنی‌زاده در جلسه جمع‌بندی و تحلیل بازدید و بازرسی میدانی گفت: تمام شاخص‌های مد نظر در راهکارهای موصوف تحول قضایی در این زندان به خوبی و بصورت جامع  در حال اجراست و با استمرار این روند انتظارات مد نظر نیز کاملاً تحقق خواهد یافت و طرح بعد از اصلاحات در فرایندهای عملیاتی و بهبود و بهره‌وری افزون‌تر که در همین زندان صورت می پذیرد، آماده ابلاغ و اجرا در تمام زندان‌های کشور خواهد شد.

گفتنی است زندان مرودشت از سوی سازمان زندانها برای اجرای پایلوت طرح های تحولی و تعالی محور راهکارهای ۱۷۱ و ۱۷۲ سند تحول قضائی کشور از آغاز سال جاری انتخاب شده و این برنامه ها در قالب ۷۰ فرایند بصورت علمی و کارشناسی در حال اجراست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه