فرمانده انتظامی شهرستان لامرد خبر داد؛
برخورد قاطع پلیس با هرگونه دستکاری و تغییر وضعیت خودرو
فرمانده انتظامی لامرد از توقیف خودروهای شوتی و دارای تغییر وضعیت با هدف ارتقاء امنیت اجتماعی طی ۶ ماه اول سال ۱۴۰۴ در این شهرستان خبر داد.

، سرهنگ حسن امجدیان فرمانده انتظامی لامرد، امروز چهارشنبه ۹ مهرماه، در تشریح این خبر اظهار داشت: طرح توقیف خودروهای شوتی و دارای تغییر وضعیت و آلودگی صوتی با هدف ارتقاء امنیت اجتماعی، انتظام بخشی و جلوگیری از بروز تخلفات و هنجارشکنی به طور جد در دستور کار گشت های انتظامی و پلیس راهور قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه طی ۶ ماه گذشته و با اجرای طرح برخورد با خودروهای متخلف و هنجار شکن، ۷۰۰ خودرو شوتی، دارای تغییر وضعیت، بدون پلاک و تک پلاک متخلف در سطح شهر توسط واحدهای انتظامی توقیف و روانه پارکینک شدهاند، افزود: بیشتر تخلفات صورت گرفته خودروهای دارای تغییر وضعیت و شوتی مربوط به فرار از صحنه تصادفات، ایجاد مزاحمت برای شهروندان، ایجاد آلودگی صوتی، حرکات مخاطرهآمیز، اختلال در نظم عبور و مرور است که پلیس با جدیت با اینگونه تخلفات برخورد میکند.
فرمانده انتظامی لامرد خاطر نشان کرد: رانندگان باید از هرگونه تغییر در قدرت موتور، ارتفاع خودرو و تغییر کمک فنر و ... خودداری و خودرو را از حالت استاندارد و ایمن خود خارج نکنند و این طرحها با هدف جلوگیری از سرعت غیرمجاز، ایجاد حادثه، فرار از صحنه تصادفات، حمل بارهای غیرمجاز و دیگر تخلفات و با توجه به مطالبه خود شهروندان به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته و اجرای آن به صورت مستمر ادامه دارد.
ارسال نظر