سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

رشد ۵.۶ درصدی بخش کشاورزی در شرایط تحریم و خشکسالی

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به عملکرد بخش کشاورزی گفت: با در نظر گرفتن شرایط جنگ و تحریم و کاهش چشمگیر ۴۰ درصدی بارش‌ها، رشد بخش کشاورزی ۵.۶ درصد بوده و تنها بخشی که توانسته است قانون برنامه هفتم توسعه را اعمال کند، بخش کشاورزی بوده است.

درآمدهای داغ - کشاورزی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدمهدی برومندی معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای اداری شهرستان فسا با تقدیر از تلاش باغداران کشور بیان کرد: باغداران ما با وجود تمام سختی‌ها از جمله ناترازی انرژی و قطع ۹ ساعته برق در روز، به تولید ادامه دادند و نگذاشتند سفره مردم خالی بماند.

این مقام مسئول، با اعلام دستاوردهای بخش کشاورزی گفت: حاصل توجه رئیس‌جمهور و تلاش‌های شبانه‌روزی وزیر جهاد کشاورزی و کشاورزان توانمند، باعث شد در سال ۱۴۰۳ از ۸ میلیارد دلار درآمد ارزی بخش کشاورزی، ۴.۵ میلیارد دلار متعلق به بخش باغبانی باشد.

به گفته وی؛ ۲۰ درصد از خاک کشاورزی و ۳۸ درصد اشتغال این حوزه در اختیار بخش باغبانی است.

برومندی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای تأمین غذا افزود: در این شرایط بحرانی باید برای ۹۰ میلیون نفر غذا تهیه کنیم، کشور ما قابل مقایسه با سایر کشورها نیست، همه باید کمک کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: مسئولین استان در کمیته‌های برنامه‌ریزی و اعتبارات استانی، بخش کشاورزی را مدنظر قرار دهند، تولید نیازمند آب است و باید با برنامه‌ریزی، طرح‌های خود را پیاده‌سازی کنیم. 

وی همچنین خواستار همکاری وزارت نیرو و کمیته آب کشاورزی برای تعیین سهمیه آب و به دنبال آن برنامه ریزی برای کشاورزی و تولید شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه