سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان:

کودکان و نوجوانان فارسی با سلول های بنیادی آشنا می شوند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس گفت: نشست تخصصی و آموزشی «سلول‌های بنیادی؛ افق‌های نوین در حوزه علوم اعصاب» با هدف ترویج مفاهیم پیشرفته زیست‌فناوری و آشنایی کودکان و نوجوانان با کاربردهای نوین علمی، به همت کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران و با همکاری پژوهشگاه رویان برگزار می شود.

کانون پرورش فکری فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، با اعلام این خبر، تأکید کرد؛ که آشنا ساختن نسل نوجوان با حوزه‌های نوظهور علم، به‌ویژه در زمینه‌هایی چون سلول‌های بنیادی، نه‌تنها یک ضرورت آموزشی بلکه بخشی از مسئولیت فرهنگی نهادهای علمی و پرورشی در عصر دانش‌محور به شمار می‌رود. 

وی افزود: طراحی چنین برنامه‌هایی با بهره‌گیری از ظرفیت مراکز معتبر علمی، می‌تواند ضمن ارتقای سواد علمی دانش‌ آموزان، آن‌ها را به مسیر پژوهش و نوآوری ترغیب کند.

وی گفت: این نشست علمی، امروز سه‌شنبه یازدهم شهریورماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت حضوری در محل کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران برگزار می شود. 

خواجه نژادیان ادامه داد: هم‌زمان با برگزاری حضوری، امکان مشارکت مجازی برای دانش‌ آموزان سراسر کشور نیز از طریق سامانه‌های live.kpf.ir/ch/kafna و shad.ir/kanoonparvaresh فراهم شده است تا هیچ علاقه‌مندی از حضور در این برنامه علمی محروم نماند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس با اشاره به ضرورت نهادینه‌سازی تفکر علمی از سنین پایین، اظهار داشت: یکی از رسالت‌های اصلی کانون، فراهم‌سازی بسترهایی برای شکوفایی استعدادهای فکری و علمی کودکان و نوجوانان است. نشست‌هایی از این دست، با اتصال میان دانش تخصصی و ذهن‌های تازه‌نفس، نقش مؤثری در شکل‌گیری انگیزه‌های علمی، تفکر نقادانه و خلاقیت پژوهشی در نسل نو دارند.

وی در پایان گفت: نشست پیش‌رو، بخشی از مجموعه فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران است که با رویکردی میان‌رشته‌ای و آینده‌نگرانه، در تلاش است تا کودکان و نوجوانان را با مرزهای تازه‌ی علم و فناوری آشنا کرده و آن‌ها را به عنوان بازیگران فعال عرصه علم در دهه‌های آینده تربیت کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه