دبیر جامعه روحانیت شیراز:
برای خبرنگاران استان به روزترین امکانات رسانه ای تدارک دیده شود
دبیر جامعه روحانیت شیراز با تأکید بر اهمیت اطلاعرسانی مسئولانه و تقویت انسجام ملی، خواستار فراهم شدن بهروزترین امکانات رسانهای برای خبرنگاران استان فارس شد.

، در مراسمی از سوی تولیت حرم مطهر حضرت سید علاءالدین حسین علیه السلام از خبرنگاران و اصحاب رسانه تجلیل به عمل آمد.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری ضمن تبریک سالروز بازگشت آزادگان به وطن و روز خبرنگار گفت: خبرنگاری از ارزشمندترین کارهایی است که می تواند مصداق آیه شریفه ی «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ» باشد و مجموعه ای از مشاغل تاریخی که اگر با رعایت اصول و برای رضایت خدا باشد از جمله رسالت انبیاء محسوب می شود.
دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به اینکه روحانیون هم خبرنگاران مکتب اسلام محسوب می شوند خاطر نشان ساخت: موضوع مهم در خبرنویسی رعایت این نکته است که مطالب ما در راستای تقویت امید و انسجام ملی باشد و اثرات منفی و تنش آفرین نداشته باشد. خبری که با این نگاه تهیه شود اثر وضعی قابل توجهی هم برای خبرنگار و هم جامعه دارد و منشأ توفیقات می گردد.
تولیت آستان مقدس حضرت سید علاءالدین حسین علیه السلام با اشاره به نقش کلیدی خبرنگاران افزود: همگان معترفند که از دلایل مهم انسجام ملی در ایام جنگ ۱۲ روزه خبرنگارانی بودند که با کمترین امکانات از تعهد خود دست نکشیدند و با اطلاعرسانی شجاعانه، اسباب آگاهی و همبستگی را فراهم آوردند.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری ادامه داد: از کمبود امکانات خبرنگاران اطلاع کافی دارم و به مسئولین توصیه می کنم به جهت حفظ شأن و جایگاه خبرنگاران، نهایت کوشش خود را در تامین امکانات این طیف مهم جامعه داشته باشند و عادلانه نیست که خبرنگاران ما با دست خالی به جنگ رسانه ای با رسانه های معاند با کشور و نظام که مجهز به بیشترین و به روز ترین امکانات رفاهی هستند بپردازند.
ارسال نظر